Schwarzkopf
Sea Salt Beach Look Texture Spray

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 200 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En härligt lätt saltspray som ger dig möjlighet att skapa det perfekta beach-håret. Forma till för en naturlig lockig look och omfamnas av en härlig sommarkänsla!

Innehåll: 200 ml

Användning

Spraya lätt på fuktigt eller torrt hår, krama in och lufttorka eller använd hårfön.

Ingredienser

Sodium Citrate,Linalool,Magnesium Sulfate,Aqua,Parfum,Benzyl Salicylate,Limonene,Hexyl Cinnamal,PEG-32,Hydrogenated Castor Oil,Alcohol Denat,Maris Sal,Coumarin.,PEG-60,Alpha-Isomethyl Lonone

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.