Amika
Heat Defense Serum

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Amika Heat Defense Serum

Ett värmeskyddande oljeserum som på ett effektivt sätt skyddar håret vid användning av värmeverktyg samtidigt som det ger näring och glans. Produkten går in i håret och skapar ett skyddande lager där de intensivt vårdande ingredienserna gör håret mjukt och elastiskt. Serum är baserat på havtorn (Obliphica) och arganolja som tillför håret ett skyddande lager samt motverkar frissighet och gör håret slätare.

  • Passar alla hårtyper.
  • Fri från parabener, konstgjorda färger & animaliska ämnen.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera några droppar i handflatan och massera in i vått eller torrt hår innan och efter föning eller värmestyling.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Dimethicone,Fragrance,Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil,Hippophae Rhamnoides (Oblepiha) Oil,Cyclopentasilioxane

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.