GA.MA
Innova Duo

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Straightening Brush
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Innova Duo är en stylingborste med dubbelt huvud och uppvärmda borststrån för att platta, kamma och reda ut hår. Det som gör att det sticker ut från andra plattborstar är det dubbla huvudet. Tack vare det ökade antalet strån i kontakt med håret och det tryck som kan användas på varje sektion så får du snyggare resultat, snabbare. När borsten är stängd kan håret stylas med högsta precision för perfekt jämn resultat. I ett drag kommer den praktiska snabbverkande borste att ge dig oklanderliga resultat!

Den här uppvärmda borsten är otroligt enkel att använda: Använd specialknapparna på handtaget för att välja rätt temperatur för din hårtyp, från 150°C till 230°C. Den stora och tydliga LCD-skärmen visar din önskade temperaturinställning samt när borsten är klar att användas. Knapparna kan också användas för "låsa" de valda inställningarna så att de inte ändras oavsiktligt under användning.

  • 150-230°C

  • Snabba resultat

  • Smidig att använda

Innovativ teknik

De uppvärmda borstarna har en keramisk beläggning, ett material som är mycket skonsamt och glider lätt över håret för att säkerställa att värmen blir jämnt fördelat. Med Innova Duo plattar du inte bara ditt hår, du lämnar det också friskare och bättre. Borsten har Ion Plus-teknik som släpper ut en stor mängd negativa joner som kan rekonstruera hårets yttre skikt, vilket gör det glänsande, mjukt och dämpar frissighet.

Tack vare Nano Silver-tekniken har de uppvärmda borstarna även en täckning av nanopartiklar med en kraftfull antibakteriell verkan som förhindrar bildandet av föroreningar på borstarna, vilket gör att de håller sig rena och ria från bakterier. Förutom de uppvärmda borstarna på sina två huvuden har Innova Duo också yttre borstar som inte värmer upp eftersom deras funktion är att reda ur håret, eliminera knutar och flytta håret i riktning mot de inre borstarna. Denna lättanvända uppvärmda borste görs ännu enklare genom en 360° svängkabel som ger maximal rörelsefrihet.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.