ghd
Creative Curl Wand Gift Set

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1899 kr
1899 kr
Variant : Creative Curl Wand, Oval brush, heat mat
Beskrivning

ghd curve® Creative Curl locktång gåvoset - det perfekta setet för dig själv eller som att ge bort till någon du tycker om.

 

Ghd creative locktång håller en optimal stylingtemperatur på 185 grader så att du kan skapa vackra lockar utan att behöva oroa dig för värmeskador eller behöva kompromissa med resultatet. Med en liten topp på locktången så kan du lätt hålla i den utan att bränna fingrana och ett säkerhetsställ så att du kan lägga locktången ner när du inte använder den. Universalspänning gör att du kan resa världen runt, automatiskt viloläge efter 30 minuters inaktivitet innebär att du aldrig mer behöver oroa dig för din locktång. Revolutionerande avsmalnande spole från en rund del på 28 mm till en oval spets på 23 mm, designad för att kunna skapa en uppsjö av glamourösa lockar och vågor. 

 

Detta set innehåller: 

  • ghd Creative Curl Wand

  • Värmeresistent underlag

  • Oval stylingborste 

Upptäck mer som Creative Curl Wand Gift Set

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.