Babyliss
Heated Rollers Set

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Curlerset med 20 stycken värmespolar, du får även med en mycket praktisk kam för att underlätta när du ska locka ditt hår. Boxen har en uppvärmningsindikator och en ljusindikator med på/av switch.

BaByliss spolar har utformats för att skydda håret och hjälpa dig att lägga vågor och lockar samt ge ditt hår volym. Den konkava formen gör det möjligt att sätta fast spolarna närmare hårbottnen vilket medför att håret lyfts redan från rötterna, medan den räfflade ytan ser till att håret inte tovar sig. Spolarnas ändar förblir kalla för säkrare och lättare användning.

Spolarna behåller värmen ungefär 15 minuter och svalnar långsamt, för att frisyren skall hålla längre. De kan användas på torrt eller lätt fuktigt hår och passar för alla hårtyper.

Hur länge spolarna ska sitta i håret beror på din typ av hår, men också på önskad effekt: ju kortare tid desto mjukare lockar, ju längre tid desto fastare lockar.

Innehåller:
 • 8 stora - 32 mm

 • 6 mellan - 25 mm.

 • 6 små - 19 mm.

 • 20 stycken - butterfly-clips

Specifikationer
 • Effekt: 400 W

 • CE godkänd

Användning

 1. Placera apparaten på en plan yta, som ej är känslig för värme. Ta inte av locket.
 2. Sätt på apparaten. Indikatorpunkten på 1 av de stora spolarna kommer att mörkna (efter ung. 30 minuter) vilket visar att spolarna har fått rätt temperatur.
 3. Kamma håret och lösgör en lock lika bred som papiljotterna, håll den i rät vinkel mot hårbottnen och låt papiljotten glida som en kam längs locken med början vid huvudet och fram till hårtopparna.
 4. För att försäkra sig om regelbundna lockar håller man hårlocken spänd och rullar hårtopparna runt papiljotten, som bör vara i rät vinkel med huvudet.
 5. Sätt fast spolen så nära huvudet som möjligt med passande klämma.
 6. Fortsätt på samma sätt med de andra papiljotterna. Använd de tunna för fastare lockar och de tjockare för lösare lockar.
 7. För lösare lockar låter man papiljotterna sitta i håret kortare tid än för fastare lockar. Papiljotterna behåller temperaturen i cirka 15 minuter. För lättlockat hår behövs bara några minuter, för tjockare och mer svårlockat hår 10 minuter eller längre.
 8. Stäng av apparaten då alla papiljotterna använts.
 9. Lösgör papiljotterna försiktigt, lås lockarna återta deras form och svalna under några minuter.
 10. Då håret svalnat kammas eller borstas det i önskad frisyr.

Upptäck mer som Heated Rollers Set

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.