Babyliss
Babyliss Paris Pro 230 Tourmaline Plattång

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Babyliss Paris Pro 230 Tourmaline Plattång

Klarar ända upp till 230ºC!

Denna professionella plattång med Advanced Ceramic Technology™ ger exakt och kontinuerlig temperatur under användning samt mycket snabb uppvärmning. Ceramic-Tourmaline plattorna ger dig en skonsam styling och en fin glans på håret samtidigt som de hjälper till att ta bort frissighet.

Extra långa plattor (30 mm bred, 110 mm lång) perfekt till både kort och långt hår. Temperaturinställning från 130 och ända upp till 230ºC, detta anpassar du själv enkelt genom att ställa in en temperatur som passar alla typer av hår. Den har även värmeisolerande topp.

Advanced Ceramic Technologoy™

Principen med ACT är att värmen justeras kontinuerligt under användning för att du ska få en så jämn temperatur. Denna teknologi erbjuder även en otroligt snabb uppvärming, upp till 100ºC inom 15 sekunder och upp till 215ºC inom en minut. Du får även en väldigt hög temperatur, upp till 230ºC med en kontinuerlig arbetstemperatur på 190ºC.

Specifikationer

  • Advanced Ceramic Technology™.
  • 3-års garanti.
  • Roterande sladdfäste.
  • Värmeskyddande matta medföljer.
  • Färg: Svart.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.