GA.MA
Innova Extreme

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Straightening Brush
Beskrivning

Borsta håret rakt! Innova Extreme är en borste med ett rektangulärt huvud med två typer av borststrån: inre och yttre. De inre borstarna värms upp medans de yttre förblir svala. Temperaturen kan ställas in manuellt från 150°C till 230°C, med 20°C intervaller. För att garantera den största säkerheten är den också utrustad med automatisk avstängning när den inte använts på 30 minuter.

Borsten är belagd i keramik, ett starkt material som fördelar värmen jämnt och glider utmärkt över håret. Resultatet blir att håret lättare formas och stylas, utan att behöva drabbas av större påfrestningar. Huvudet på denna borste har också icke uppvärmda borstar längs de två yttre sidorna. Deras funktion är att reda ut håret, tar bort knutar och se till att hårsektionerna ligger i riktning mot de inre borstarna.

Innovativ teknik

Innova Extreme använder också Nano Silver-teknik: de uppvärmda borstarna är täckta med nanopartiklar som har en kraftfull antibakteriell verkan för att hålla borstarna rena och hygieniska. Den har dessutom en Ion Plus-teknologi som släpper ut en högre mängd negativa joner jämfört med traditionell jontekniksverktyg, vilket eliminerar friss och lämnar håret friskare, silkeslent, mjukt och full av glans.

Strömkabeln hos Innova Extreme är 1,8 meter lång och har svängradie på 360° vilket ger dig maximal kontroll när du stylar ditt hår.

Specifikationer

  • Plattar håret samtidigt som det borstas

  • Temperaturer mellan 150-230°C

  • LCD-skärm

  • Ion Plus-teknologi

  • Nano Silverteknik

  • Keramisk beläggning

  • Automatisk avstängning efter 30 minuter

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.