ghd
Upbeat Gold

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : neo-mint styler
Beskrivning

ghd gold® neo-mint styler
Utformad för dansgolvet. RYTMENS DROTTNING. Uttryck din färgglada sida denna festivalsäsong och visa upp en het, ny stil med ghd gold® neo-mint styler.

I en skimrande, begränsad upplaga i mintgrönt, vår bästsäljande ghd gold® styler är det perfekta valet för att styla fram dina festivaldrömmars frimodiga stil. Med en optimal stylingtemperatur på 185 grader ger ghd gold® styler vackert släta resultat som varar natten lång utan att skada hårets kvalitet. Med dual-zone-teknik för att garantera jämn temperatur från rot till topp, så att du kan förvandla din stil i ett drag. Med konturerade flytande plattor som enkelt glider genom håret kan du snabbt skapa supersläta looks som glänser i solskenet. 

Våga något nytt och testa en djärv festival-stil; oavsett om du väljer mjuka s-formade vågor eller en uppsättning med textur, ghd gold®:s rundade cylinder är perfekt för att skapa en rad Instagram-värdiga stilar. För att underlätta resan värms denna ghd gold styler i begränsad upplaga upp på bara 25 sekunder och är utrustad med ett automatiskt viloläge som slås på efter 30 minuters inaktivitet så du kan känna dig lugn. Med universalspänning, så du kan styla dina favoritlooks oavsett var festen för dig.

Ta scenen med storm denna festivalsäsong med ghd gold® styler i neo-mint."

ghd gold® styler
* värmeskyddande väska
* värmeresistent och skyddande platta
* Tvåzonsteknik: två nya värmegenererande sensorer istället för en; säkerställer optimal värme från rot till topp för slätare, elegantare och sundare hår*
* Optimal stylingtemperatur på 185°C: varmare än så skadar håret och kallare än så ger ett sämre resultat.
* Smidiga plattor försedda med en kant: glider smidigt genom håret för snabb styling utan frissighet och samma glans som på hårsalongerna.
* Elegant design och rund cylinder: för en varierande och slitagefri styling, snabbt och enkelt.
* Värmeresistent skyddsplatta: så att du kan styla ditt hår var och när som helst
* Automatiskt viloläge: stängs av efter 30 minuters inaktivitet. 
* Universalspänning som ger samma överlägsna resultat oavsett var du befinner dig i världen
* Sladd med en proffsig längd på 2,7 meter
* Uppvärmning på 25 sekunder: för en snabb och enkel styling
* 2 års garanti från tillverkaren 
* Varans äkthet garanteras

Upptäck mer som Upbeat Gold

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.