ghd
Upbeat Platinum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
2599 kr
2599 kr
Variant : cobalt blue styler
Beskrivning

ghd platinum+ cobalt blue styler
Dags att bekänna färg. RYTMENS DROTTNING.
"Utstråla bra vibbar med en vacker festivalstil, med hjälp av ghd platinum+ styler i begränsad upplaga i cobalt blue.
Var djärv denna festivalsäsong och skulptera fram en häftig dansfest-stil med ghd platinum+ styler, nu i en upplaga i dynamiskt cobalt blue. Med förutspående ultra-zone-teknik för att möta ditt hårs behov baserat på tjocklek och stylinghastighet, ghd platinum+ kan förvandlia ditt hår till vackra vågor, ringlande lockar och släta slingor i ett enda drag. Med infinity-sensorer för att övervaka värmen över de två precisionsformade plattorna 250 gånger i sekunden för att säkerställa jämn värmefördelning, ghd platinum+ ger dig 70 % starkare hår*, 20 % mer glans och 2 gånger bättre färgskydd**.
För en smidig stylingupplevelse, de avancerade glidande plattorna på platinum+ har en specialutvecklad glansig finish för att ge snabb och enkel styling. Det unika bärarmsgångjärnet håller plattorna perfekt linjerade, vilket ger dig total kontroll över din stil. Med en rundad cylinder för mångsidig styling, skapa festliga lockar, virvlande vågor eller en elegant slät look enkelt med ghd platinum+, till och med i ett festivaltält!
Dansa fram till gryningen med en felfri stil som varar fram till soluppgången."
"*färre avbrutna hårstrån och dubbelt så högt färgskydd jämfört med styler med 230°C
**jämfört med hår som har fått lufttorka"

* ghd platinum+ styler
* värmeskyddande väska
* värmeresistent och skyddande platta
* Ultrazon med förutsägbar teknik: det senaste genombrottet inom värmestyling som säkerställer jämnt fördelad värme över hela plattan vilket ger enhetligt vackra resultat med ett enda svep.
* Wishbone-gångjärn så att plattan ligger perfekt och ger dig ökad kontroll så att du kan skapa vilken stil du vill
* Avancerade, precisionsbaserade flytande plattor med en speciellt högglansig finish för en enkel och slät styling och glans
* Värmeresistent skyddsplatta så att du kan styla ditt hår var och när som helst
* Universalspänning som ger samma överlägsna resultat oavsett var du befinner dig i världen
* Automatiskt viloläge som gör att din styler stängs av efter 30 minuters inaktivitet och du själv inte behöver oroa dig
* 2,7 meters snurrsladd för en bekväm styling
* 185ºC temperatur för optimal styling
* 3 års garanti från tillverkaren
* Varans äkthet garanteras

Upptäck mer som Upbeat Platinum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.