search

Hei Poa
Traditional Tahiti Monoī Oil

Hei Poa Traditional Tahiti Monoī Oil
Tipsa en vän
Tillverkas i Polynesien enligt en nedärvd metod, ren Monoī från Tahiti lenar, återfuktar och ger hud och hår näring och parfymerar dem delikat. Fri från färgämnen och konserveringsmedel. Skaka före användning. Läs mer här

Hei Poa Traditional Tahiti Monoī Oil

Tillverkas i Polynesien enligt en nedärvd metod, ren Monoī från Tahiti lenar, återfuktar och ger hud och hår näring och parfymerar dem delikat. Fri från färgämnen och konserveringsmedel. Skaka före användning.

Äkta Monoī från Tahiti är en traditionell naturlig produkt som tar fast form under 24°C. I detta fall, placera produkten under rinnande varmt vatten i cirka fem minuter före användning och det återtar sina ursprungliga egenskaper.

Innehåll: 100 ml

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Hei Poa Traditional Tahiti Monoī Oil

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra parfymerad kokosolja
2013-05-05 av: Anna L (ålder: 35-44)
Efter en dag i snålblåsten längtade jag efter värme och sommar, beställde denna med vaniljdoft.
Fantastiskt snabb leverans, bara ett par dagar.
Köpte den för att det är bara kokosolja som bas, att den blir hård vid svensk temperatur är inget problem, lägger flaskan i badet så smälter oljan.
Som alla oljor appliceras den bäst på plaskblöt hud, innan torkning. På så vis överdoserar en inte och oljan går lätt in i huden. Det går åt mycket mindre än de som brukar använda krämer är vana vid.
Doften är stark, inte så naturlig, lägger sig snart till något Shalimarliknande- vanilj med citrusundertoner.
Rätt trevligt tycker jag som inte kan använda Shalimar, då den bara luktar skarp citrus på mig. (så citrustonerna kanske inte kommer fram på de flesta andra)
Bra, fuktgivande olja for även torr hud.
Egentligen är den enda anldningen att köpa denna olja parfymen, om man tycker om den. Annars är oparfymerad kokosolja lika effektiv, och mycket billigare.
Rekommenderas till: torr hud, ingrediensmedveten, sommarlängtande
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastiskt lukt
2013-11-12 av: Edith (editheinhorn.blogspot.com)
Det första man känner när man öppnar flaskan är den fantastiska lukten av tropisk sommar, lukten av kokos blandat med vanilj och söta citroner stannar kvar i nästan länge, men det är otroligt angenämt. Oljan blir flytande vid 24 grader så jag brukar låta den ligga i varmvatten när jag duschar och en dryg matsked räcker gott och väl på blöt hud. Som tidigare rescensent sagt - den är dyr. Att köpa en halvliter kokosolja kostar strax över hundringen och funkar lika bra i stekpannan som på huden, men den här känns lyxig och även om lukten tonas ner så håller den i sig tills dagen efter och jag kan inte hjälpa att lukta på mig själv hela tiden.
Rekommenderas till: Torrhudade som vill vara mjuka och väldoftande