search

Helena Rubinstein
Lash Queen Perfect Blacks

Helena Rubinstein Lash Queen Perfect Blacks
Tipsa en vän
Helena Rubinstein Lash Queen Perfect Blacks - För perfekt volym utan klumpar. Är lätt att applicera och ger fransarna en perfekt balans mellan mjukhet och hållbarhet. Sitter hela dagen utan att suddas ut, och kan tvättas av med vatten. Läs mer här

Helena Rubinstein Lash Queen Perfect Blacks

Helena Rubinstein Lash Queen Perfect Blacks - För perfekt volym utan klumpar. Är lätt att applicera och ger fransarna en perfekt balans mellan mjukhet och hållbarhet. Sitter hela dagen utan att suddas ut, och kan tvättas av med vatten.

  • Färg: Svart.

Användning

Börja med att applicera med den taggiga sidan av borsten för att komma åt mellan fransarna och få en eyeliner effekt. Applicera ut till halva franslängden. Vänd sedan borsten och använd kam-sidan från halva franslängden och ut till topparna. Använd med fördel kammen för att applicera mascara på de undre fransarna.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Helena Rubinstein Lash Queen Perfect Blacks

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Perfekt buede vipper
2017-07-27 av: Cathrine M
Super mascara som lager perfekt buede vipper pga børstens utforming. Vippene blir lengre og tykkere og mascaraen kleber ikke. Holder hele dagen og litt til!
4/5Helt OK
2018-10-22 av: Julia S
Det här är en helt okej mascara som gör det den ska. Den ger en bra bas om man även använder andra mascaror för lite mer volym. Men den funkar för en enkel "everyday" mascara. Helena Rubinstein är min favorit märke när det kommer till mascaror och jag har testat de flesta.
Rekommenderas till: De som vill ha en snabb och enkel sminkning.