search

Hello Hair
Hydrating Botanic Mask

Hello Hair Hydrating Botanic Mask
Tipsa en vän
En ljuvlig doftande botanisk variant av 100% naturliga Hello Hair Hydrating Mask. Denna använder sig utav fördelarna hos bl.a kokosnöt, argan- och aprikoskärneolja samt oliv för att bygga upp- och stärka stressat- och skadad hår. Med subtila noter av… Läs mer här

Hello Hair Hydrating Botanic Mask

En ljuvlig doftande botanisk variant av 100% naturliga Hello Hair Hydrating Mask. Denna använder sig utav fördelarna hos bl.a kokosnöt, argan- och aprikoskärneolja samt oliv för att bygga upp- och stärka stressat- och skadad hår. Med subtila noter av vit grapefrukt, söt apelsin, patchouli, ylang ylang och geranium, skapas en lyxig doft som ger lugn och balans till dina sinne och gör Hydrating Botanic Mask till den perfekta hemmaspa-upplevelsen.

Masken är även perfekt till dig med färgbehandlat- och/eller blekt hår samt hår som regelbundet utsätts för yttre påfrestning så som solexponering samt värme från diverse stylingverktyg. Hydrating Botanic Mask kan även ha en positiv effekt på torr- och fjällig hårbotten. Håret lämnas mjukare än någonsin och med en smidig följsamhet. Säg hej till ditt mest välmående och glansfulla hår någonsin!

Innehåll: 100 g

Användning

Hydrating Mask Island Escape är en "pre-shampoo"-behandling som appliceras i torrt hår. Skölj sedan ur masken i samband med schamponering och följ sedan upp med balsam som vanligt.

Varför Hydrating Botanic Mask är så fantastisk:
  • Lavendelolja är bäst känt för sina lätta och rogivande doft som hjälper till att stressa ner, vilket gör Hydrating Botanic Mask till en perfekt nattmask som kan främja bättre sömn. Lavendel har har även en positiv effekt på cirkulationen, kontrollerar oljeproduktionen i hårbotten, ger näring och verkar utredande.

  • Rosmarinolja stimulerar hårfollikerna och låter ditt hår växa sig långt och starkt. Rosmarin är också känt för att förebygga att hårstråna blir gråa samt håravfall.

  • Kokosolja hjälper till att återhämta skadat hår; adderar lyster, glans och en fantastisk mjuk känsla till ett torrt och stressad svall. Genom att förebygga slitage och kluvna hårtoppar hjälper du ditt hår att växa sig starkare för var dag som går. Hello Hair använder sig utav 100% virgin- och ekologisk kokosolja.

  • Arganolja har en återfuktande effekt och är till stor hjälp vid ostyrigt hår, den är också rik på E-vitamin och naturliga antioxidanter.

  • Olivolja tar hand om kluvna hårtoppar och reducerar statiskt elektricitet. Oljan jämnar ut det yttre skiktet på hårstrået och gör den till en ypperlig ingrediens för allmänt välmående hos både hår och hårbotten.

  • Extrakt från olivblad har en naturligt anti-bakteriell effekt. Rikt på proteiner, vitaminer och mineraler som vårdar, stärker, återfuktar och skyddar ditt hår.

  • Ricinolja är en källa för Omega 9-fettsyror, som är fördelaktiga för både rötter och hårbotten genom att förebygga torrhet. Främjar även hårtillväxten.

Som doft i Hydrating Island Escape Mask används naturliga extrakt från lime, grapefrukt, vanilj och kokosnöt.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Hello Hair Hydrating Botanic Mask

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller