search

Highlighter framhäver dina ansiktsdrag och ger lyster

En highlighter ger huden extra lyster och kan användas för att framhäva olika delar av ansiktet. Använd gärna highlighter som är aningens ljusare än din hudton, subtilt glänsande och fuktgivande för bästa och mest naturliga effekt. Genom att applicera highlightern på näsryggen, kindbenen eller strax under ögonbrynen framhäver du området lite extra och ger ansiktet mer intensitet. Är du ute efter highlighters framför allt till ögonbrynen kikar du här. En highlighter kan ha kräm-, puder- eller flytande form, välj den du föredrar eller mixa olika konsistenser. Färger i blekare toner av rosa, persikofärg eller ljusbrunt som passar din hudton, är ett bra komplement till bassminkningen och ger ett naturligt skimmer. Här bestämmer du själv om du vill skapa lyster med hjälp av produkter med glitter, eller enbart en highlighter som ger extra glöd till huden.

Strobing är en teknik för highlighter

Att använda highlighter på ansiktets högdagrar för att framhäva dessa kallas även för strobing. Ett relativt nytt och trendigt uttryck som har tagit världen med storm. Tekniken är lätt att lära sig: Välj en highlighter som är cirka två nyanser ljusare än din hudton och applicera på ansiktets högdagrar eller de ansiktsdrag som du vill förstora.

Highlightertips i Beauty Magazine:
I vårt Beauty Magazine kan du läsa mer om vad du kan tänka på när du väljer och applicerar highlighter: 3 tips som får dig att lyckas med highlighter, Vad är strobingteknik och hur lyckas du och Tutorial: Gör en egen Rainbow Highlighter-produkt.

134 produkter
The Balm Bronzer & Highlighter Duo
349 kr (Värde 408 kr)
IsaDora Face Sculptor Strobing Gift Box
195 kr 279 kr (Värde 308 kr)
bareMinerals Radiance
Medelbetyg: 3/5 (1 recension)
Från: 240 kr
Highlighter