search

HIP
Punch Shampoo

HIP Punch Shampoo 200 ml
Tipsa en vän
Detta schampo gör omedelbart och synbart svagt och trött hår tjockare. Det återställer lyster till håret och vecka efter vecka ger det energi till mikro-aktiviteten i hårbotten för att ge bästa förutsättningarna för ny hårväxt. Ditt hår blir tjockare… Läs mer här

HIP Punch Shampoo

Detta schampo gör omedelbart och synbart svagt och trött hår tjockare. Det återställer lyster till håret och vecka efter vecka ger det energi till mikro-aktiviteten i hårbotten för att ge bästa förutsättningarna för ny hårväxt. Ditt hår blir tjockare och glansigare.

  • Passar fint, svagt eller trött och hängigt hår.
  • Framtagen med över 90% naturligt framställda ingredienser.
  • Fri från silikon, konstgjorda färgämnen, syntetiska doftämnen & parabener.

Användning

Applicera en liten mängd schampo i vått hår och arbeta upp ett lödder. Skölj noga med varmt vatten. Använd sedan HIP Cocoon Conditioner för att göra utredningen lättare och öka glansen i ditt hår.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

HIP Punch Shampoo

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller