search

Holika Holika
3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen

Holika Holika 3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen
159 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Detta superserum från Holika Holika är en kraftfull produkt som boostar huden med ingredienser som främjar en mer elastisk, spänstig och fylligare hud. 3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen innehåller hydraliserad marint kollagen som … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika 3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen

Detta superserum från Holika Holika är en kraftfull produkt som boostar huden med ingredienser som främjar en mer elastisk, spänstig och fylligare hud. 3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen innehåller hydraliserad marint kollagen som tillsammans med bl.a hyaluronsyra hjälper till att bidra med intensiv fukt samtidigt som huden upplevs slätare, mjukare och otroligt följsam.

  • Fuktgivande
  • Främjar en fylligare, slätare hud
  • Reducerar synlighet av fina linjer & rynkor

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera 3 Seconds Starter direkt efter rengöring innan någon annan produkt (inkl. toner). Fördela ut en lagom mängd över huden och badda varsamt in för maximal absorption.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5återfuktande!
2018-03-19 av: Sofia K (ålder: 25-34)
Gillar att förpackningen är så stor! Mkt prisvärd. Går snabbt in i huden och återfuktar utan att huden känns fet. Använder denna på dagen innan en lättare lotion.
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så prisvärd!
2019-07-05 av: Charlotte O
Skön, svalkande gelé som går direkt in i huden. Riktigt uppfriskande på morgonen under makeupen. Och vilken storlek på förpackningen till det här priset wow!
Rekommenderas till: Från ung till mogen hud som vill piggas upp
5/5toppen!
2019-01-17 av: petra (ålder: 25-34)
underbar, dryg och bra pris.
återkommer till denna!
toppen!
Rekommenderas till: alla
5/5Huippu seerumi pikkurahalla
2018-12-22 av: Hippunen (ålder: 35-44)
Olen nyt parin viikon ajan käyttänyt tätä ja saman merkin sinisen putelin seerumia. Olen todella tyytyväinen molempiin. Ihon pintakuivuus on taakse jäänyttä elämää. Erityisesti poskien iho tuntuu kiinteytyneen ja nenän pielistä suun pieliin johtaneet juonteet ovat nekin lähes kadonneet. En odottanut tältä huomattavia tuloksia, mutta niitä on kuitenkin tullut jo lyhyessä ajassa. Seerumi on riittoisa, imeytyy hyvin eikä tuoksu juuri miltään. Kerrassaan hyvä ostos. Suosittelen kokeilemaan.
Rekommenderas till: Ihon kiinteytystä kaipaaville
5/5Fräsch och återfuktande
2018-10-15 av: Razan A
går in snabbt i huden och man kan se reultatet direkt för huden blir len och mjuk. Jag har en kombinerta hy och denna serum funkar bra utan att få några allergiska reaktioner.
Rekommenderas till: rekomenderar starkt till de som har torrt hud
5/5Fräsch & uppfriskande
2018-09-18 av: Ida (ålder: 25-34)
Ett serum som appliceras direkt på huden efter rengöring för att få den djupaste kontakten med huden. Känns som en rejäl uppfräschning på huden. Gillar den oväntat generösa förpackningsstorleken på 150 ml, en STOR väldigt prisvärd flaska. Huden blir len och härlig efteråt. Favorit!
Rekommenderas till: Till alla
5/5Mycket prisvärd!!!!
2018-05-24 av: Darya G
Jag har supertorr och mycket känslig hy passar perfekt till mig. Går snabbt in i huden och ge mycket snabbt resultat.
Rekommenderas till: Till alla
4/5Snabbt resultat!
2018-08-07 av: Astrid K
Ja! Den här är skön och lätt på huden. Funkar bra under smink eller innan läggdags. Perfekt på morgonen, då piggar serumet upp ansiktet direkt och slätar ut ringar under ögonen. Den luktar inte så mycket, lite plast möjligen. Jag är väldigt nöjd med den och den gör allt man kan förvänta sig av den och lite till!
4/5Fuktgivande, dryg och mycket prisvärd
2018-02-27 av: AnnaKarin R
Mycket prisvärd. Så skönt att klappa in efter exfoliering! Funkar bra under smink.
Rekommenderas till: Fuktfattig hy
3/5Bra, men...
2018-10-26 av: MarGo (ålder: 25-34)
Inte så återfuktande som HA från samma serie. Jag upplever att den är ?lättare? och att collagenen inte gör något skillnad jämfört med andra produkter.

Jag använder den på kroppen istället.
2/5Stark doft
2018-04-10 av: Daniela J
Den har en ganska stark, kemisk doft. Plus att den känns ganska uttorkande. Känns inte som att den gör så mycket egentligen för huden.