search

Holika Holika
3 Seconds Starter Vita Complex

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex
159 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
3 Second Starter Vita Complex hjälper till att tackla acnerelaterade bakterier, och hjälper till att verkar rogivande på irriterade områden. C-vitamin har en uppljusande och lystergivande effekt för att främja en jämnare hudton. 3 Second Starter Vita… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex

3 Second Starter Vita Complex hjälper till att tackla acnerelaterade bakterier, och hjälper till att verkar rogivande på irriterade områden. C-vitamin har en uppljusande och lystergivande effekt för att främja en jämnare hudton. 3 Second Starter Vita Complex är perfekt att använda innan makeup för att skapa en bakteriefri plattform innan du applicerar dina sminkprodukter. Säg hejdå till problemhy!

  • Reducerar/förebygger uppkomsten av blemmor
  • Jämnar ut hudtonen
  • Återfuktar
  • Lystergivande

Innehåll: 150 ml

Användning

Använd innan toner och mjukgörare. Applicera en lagom mängd över ansikte direkt efter rengöring. Klappa in för maximal absorption.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Ok essence
2018-09-07 av: Lil
Absorberas snabbt in i huden utan att lämna klibb. Lite märklig doft, huden känns lätt återfuktad annars inte märkt av de andra egenskaperna. Plus för bra pris.
3/5Inte effektiv?
2018-01-18 av: Kbeauty lover (ålder: 15-24)
Jag tycker att produkten återfuktar inte alls mycket. Det står också att den ska skapa en bakteriefri bas för sminken fast jag upplevde inte att det blev så. Det som jag tyckte om var att serumet luktar fint (som frukt), känns som vatten och därför också känns väldigt ren och naturlig på huden. Dock så kändes mitt hud alltid stel, torr och klistrig när jag hade applicerat den
Rekommenderas till: Alla som är känsliga för orena substanser
3/5Nej, sa huden
2018-01-05 av: Maria E (ålder: 25-34)
Min hud blev jättearg på mig efter jag använt denna, den var alldeles för stark och uttorkande, antagligen pga att alkohol är en av de största ingredienserna.
Funkade inte för mig men kanske för någon annan.
Rekommenderas till: Inte någon med känslig hud
3/5bra men kanske inte särskilt effektiv
2017-11-08 av: Pia J
Jag älskar att använda denna produkten, särskilt då jag älskar doften och att den är lite vattnig så den sjunker in direkt. Jag vet inte om det är placebo men det känns som den verkligen ger lyster och "väcker" huden lite, men tror inte den är så effektiv mot acne eller blemmor. Har mycket acne själv, och ser ingen större skillnad när jag använder denna. Men kommer köpa om ändå, för det känns som min hy mår bra av den.
2/5Medioker
2019-02-01 av: Maia W (ålder: 25-34)
Märker inte att den gör någon skillnad på min hud men den går in snabbt och lämnar inte huden kladdig. Kommer använda upp flaskan men det blir inget köp igen.
4/5Det är en okej produkt
2018-01-02 av: Konichiwa (ålder: 15-24)
Här står det att den ska fungera för att skapa en bakteriefri bas innan makeup applicering men jag tycker inte alls att den gjorde så..
Jag fick finnar fortfarande från orenheter och det enda som funkade för att ta bort dem var desinfektions mildtvål..
Så att det ska kännas återfuktande så får jag minst applicera 3 lager av produkten..
jag tycker om hur den doftar och jag tycker om att denna serum har en konsistens som liknar vatten vilket gör att den alltid känns ren och lätt på huden.
Jag brukade bli väldigt torr och väldigt oljig förut när jag hade foundation på olika ställen på mitt ansikte men denna produkt löste problemet och jag använder den som bas varje morgon

Jag tycker väldigt mycket om att applicera serumet på huden även då jag inte har smink på just för att den känns så ren så jag behöver inte oroa mig för att desinfiera mitt ansikte senare
Rekommenderas till: Alla den som villa ha en produkt som känns ren på huden och doftar gott
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.