search

Holika Holika
All Kill Cleansing Clay To Foam

Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
All Kill Cleansing Clay To Foam är en effektiv och djuprengörande produkt, som tack vare sin sammansättning av kanadensiskt vit lera och kaolin hjälper till att avlägsna orenheter från hudytan och förebygger att pormaskar bildas. Formulan innehåller … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam

All Kill Cleansing Clay To Foam är en effektiv och djuprengörande produkt, som tack vare sin sammansättning av kanadensiskt vit lera och kaolin hjälper till att avlägsna orenheter från hudytan och förebygger att pormaskar bildas. Formulan innehåller även vårdande kameliaolja som mjukgör och förebygger stramhet efter användning, och extrakt från alteromonas som vårdar samt reducerar irritation och rodnad.

  • Djuprengörande
  • Passar alla hudtyper
  • Lerbaserad
  • Reducerar rodnad
  • Fuktgivande

Innehåll: 60 ml

Användning

Applicera en lagom mängd på redan rengjord- eller sminkad hud, låt sedan torka i ca 3 minuter Massera på huden medan du adderar vatten och jobbar upp ett lödder, som du sedan sköljer av med ljummet vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5UTMÄRKT
2017-09-09 av: Caroline R (ålder: 15-24)
Har acne och varenda cleanser jag andvänt ger mig bara 100 ggr mer finnar medans denna verkligen renar min hud och den torkar inte ut min hud.
Rekommenderas till: ALLA
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5En ny favorit
2019-03-10 av: Emilia (ålder: 15-24)
Älskar denna cleanser! Den gör huden väldigt ren utan att torka ut. Efter en tvätt känns huden väldigt fräsch och med en härlig lyster.
5/5Wow!
2018-10-26 av: MarGo (ålder: 25-34)
Underbart rengöring! Jag har precis upptäckt K-beauty och testar olika produkter. Denna har blivit en favorit för djuprengörning! Jag använder den bara en gång i veckan eftersom jag har torr och känslig hud. Den torkar ut huden något...

I övrigt så är den ganska mild (30+ med torr och känslig hy here) och rengör ordentligt. Den är supersmidigt att ha med sig på resan också - förpackning är liten och går att ha med sig i handbagage!
Rekommenderas till: Alla
5/5Rengör ordentligt
2018-07-04 av: Erica L (ålder: 25-34)
Lätt att applicera, torkar snabbt och gör verkligen att ansiktet känns rent! Tycker dock att huden blir väldigt torr efter så fukt är ett måste, men vem å andra sidan återfuktar inte efter tvätt? :)
Rekommenderas till: Alla som vill ha djuprengöring