search

Holika Holika
All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh är en perfekt daglig rengöringsolja för en kombinerad till fet hud. Formulan är en olja i första steget, för att sedan bli till ett lödder medan du masserar den över huden, och avlägsnar med en gång alla typer av … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh

All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh är en perfekt daglig rengöringsolja för en kombinerad till fet hud. Formulan är en olja i första steget, för att sedan bli till ett lödder medan du masserar den över huden, och avlägsnar med en gång alla typer av makeup och orenheter. Som en bonus verkar All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh även lätt exfolierande, och tar fram en fräsch, lysterfull och djuprengjord hud med en matt finish.

Formulan innehåller innehåller bl.a vårdande druv- och sesamolja samt riskli-extrakt som förebygger förtida hudåldrande och glåmighet. En annan stor komponent är extrakt från blå lotus, som är en hjälpande hand vid inflammerad hud samtidigt som det fräschar upp, återfuktar och verkar talgbalanserande.

  • Löddrande rengöringsolja
  • Rekommenderas till kombinerad/fet hy
  • Mjukgörande
  • Milt exfolierande
  • Avlägsnar alla typer av makeup

Innehåll: 155 ml

Användning

Tryck ut en liten mängd olja i handflatorna och massera varsam över torr hud med torra händer tills det bildats ett tjock lödder. Skölj av med vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Lätt rengöring som inte torkar ut
2018-10-09 av: Tina (ålder: 25-34)
Bra rengöring som lämnar huden rengjord men känns inte uttorkande. Att applicera direkt på torr hud kändes inte lite väl stramt men när man tog på vatten så kändes det mycket bättre. Ingen stark lukt.
Rekommenderas till: Alla