search

Holika Holika
Aloe Facial Cleansing Foam

Holika Holika Aloe Cleansing Foam
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna härliga ansiktsrengöring med aloe vera är perfekt för dig som önskar en mild rengöring med återfuktande effekt. Aloe Cleansing Foam passar alla hudtyper och blir till ett mjukt lödder när du jobbar upp den med vatten. Rengöringen jobbar milt ex… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Okt: 20% på alla ansiktsrengöringar!
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam

Denna härliga ansiktsrengöring med aloe vera är perfekt för dig som önskar en mild rengöring med återfuktande effekt. Aloe Cleansing Foam passar alla hudtyper och blir till ett mjukt lödder när du jobbar upp den med vatten. Rengöringen jobbar milt exfolierande och avlägsnar makeup, orenheten och döda hudceller för att istället lyfta fram en fräsch och strålande hud. Innehåller förutom aloe vera extrakt från bl.a gurka, majs, centella asiatica och vattenmelon.

  • Passar alla hudtyper
  • Gel-till-skum
  • Milt exfolierande
  • Återfuktande

Innehåll: 150 ml

Användning

Löddra upp med ljummet vatten, massera varsamt över huden och skölj sedan av.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra produkt!
2018-09-17 av: Marianne O (ålder: 15-24)
Jag har en känslig och kombinerad hud, och jag var rädd att den här skulle göra min inflammation värre. Men trotts att det har ett doft, det passar verkligen min hud, det känns lugnande och gör min hud mjuk och ren. Det torkar inte ut mitt ansikte. Och förpakningen- jättefin.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mild och effektiv
3 dagar sedan av: Pia J
Letade efter en cleanser som var tillräckligt effektiv för att ta bort foundation men inte för stark så man inte kan använda den på morgonen eller runt ögonen. Denna är ett perfekt mellanting, då den både är mild och effektiv! Kommer köpa den igen.