search

Holika Holika
Baby Pet Magic Mask Sheet Pug

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Pug
Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet PugHolika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet PugHolika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Pug
49 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Baby Pet Magic Mask Sheet Pug är en supersöt och rolig sheet mask som jobbar anti-age med allt vad det innebär, uppljusande samt intensivt fuktgivande. Mopsar är kända för sitt speciella utseende och sina karaktäristiska rynkor i ansiktet, man har dä… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Pug

Baby Pet Magic Mask Sheet Pug är en supersöt och rolig sheet mask som jobbar anti-age med allt vad det innebär, uppljusande samt intensivt fuktgivande. Mopsar är kända för sitt speciella utseende och sina karaktäristiska rynkor i ansiktet, man har därför valt att dekorera själva masken med ett just ett mopsansikte, där de utritade linjerna/rynkorna symboliskt bleknar bort i takt med att du har masken på dig. Innehåller bl.a uppljusande niacinamide samt hydraliserad kollagen som främjar en mer elastiskt och spänstigare hud.

  • Anti-age
  • Uppljusande
  • Fuktgivande
  • Reducerar synlighet av linjer & rynkor
  • Främjar hudens fasthet

Innehåll: 1 st sheetmask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-15 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Pug

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Sötaste masken
2018-07-29 av: Pernilla M (ålder: 25-34)
Denna mask köpte jag mest på grund av den söta hunden, men älskar den! Sheet masken är behaglig och sval och huden blir sådär len att man vill röra den med baksidan av händerna hela tiden.
Rekommenderas till: De som vill få ha en mask med sötchock
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så söt!
2017-07-31 av: El (ålder: 25-34)
fick den här i present, och blev så glad (främst på grund av hunden på förpackningen, men också för att jag velat testa arkmasker länge). Det är så smidigt att bara lägga på en färdig mask, inget kladd med tuber och annat. Huden känns mjuk efter att jag tar av den, och så återfuktad. Kul och effektiv produkt.
Rekommenderas till: Många
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Skön mask med sammandragande effekt
2018-01-07 av: Johanna K (ålder: 35-44)
Masken var lite svår att få perfekt passform på men när den satt på var den skön och mjuk mot huden. Efteråt hade huden fått massor av syre och kändes len och tight. Minus för den lite ?tantiga? doften.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5bra
2017-08-03 av: Alexandra H
en av mina favoriter av alla sheets jag provat.
3/5Stark doft
2019-01-20 av: Maca (ålder: 25-34)
Köpte masken mest på grund av den söta förpackningen. Själva masken var bra och lämnade huden återfuktad och len. MEN ett stort minus för den starka doften. Så pass att den gav mig huvudvärk..
Rekommenderas till: Till de som vill återfukta huden