search

Holika Holika
Naked Face Balancing Primer

Holika Holika Naked Face Balancing Primer
Tipsa en vän
Naked Face Balancing Primer från Holika Holika är en multifärgad primer med balanserande formula, som främjar en jämn och strålande hudton, verkar uppljusande samt ger massvis med fukt till huden. Primern jobbar med pärlformade pigment i nyanserna gr… Läs mer här

Holika Holika Naked Face Balancing Primer

Naked Face Balancing Primer från Holika Holika är en multifärgad primer med balanserande formula, som främjar en jämn och strålande hudton, verkar uppljusande samt ger massvis med fukt till huden. Primern jobbar med pärlformade pigment i nyanserna grön, persika och violett för att på bästa sätt neutralisera ojämnheter i hudtonen hos alla. Formulan innehåller bl.a niacinamide, linfrö, hyaluronsyra och hydraliserat kollagen.

  • Uppljusande
  • Utjämnande
  • Neutralierar ojämnheter i hudtonen
  • Fuktgivande

Innehåll: 35 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Naked Face Balancing Primer

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Hur nöjd som helst!
2018-07-07 av: Cornelia G
Väldigt lättarbetad primer som ger fint lyster till huden och håller sminket på plats hela dagen. Funkar förvånansvärt bra på min torra och känsliga hy!
Rekommenderas till: Alla som är ute efter en prisvärd primer
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Grym!
2019-01-08 av: Miranda O
Bästa primern jag har provat hittills. Ger en fin och balanserad färg i hyn och ger lyster. Sitter på hela dagen, kladdar inte. Kommer garanterat fortsätta köpa denna!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en enkel och bra primer!
5/5Nice
2018-02-21 av: Nicole (ålder: 15-24)
Jag köpte denna primer för ca en månad sedan och är jättenöjd. Den lägger sig bra och håller verkligen kvar sminket hela dagen. Den har dock "klibbig" yta så är kanske inte den bästa varianten ifall man inte sminkar dig så mycket. När jag inte sminkar mig så jättemycket brukar jag bara lägga på ett puder vilket funkar lika bra. Den återfuktar även huden under dagen utan att få den att bli oljig.
Rekommenderas till: Alla, passar lika bra för någon med torr hud till oljig hud.
5/5Min favorit primer sedan jag köpte den!
2017-11-08 av: Cassandra B (ålder: 25-34)
Sedan jag köpte denna har jag inte använt någon annan primer trots att jag har flera stycken. Den är helt underbar! Jag har oljig hy med en tendens att få torra områden, denna primer känns som att den skulle funka på de flesta!

Jag får en jättefin lyster och den känns återfuktande. Sminket går på som en dröm och sitter bra. Jag blir fortfarande oljig under dagen men inte lika illa som med vissa andra primers. Och jag blir hellre lite oljig än torr. Jag vet inte hur mycket den färgkorrigerar, men jag upplever att liiiite av rödheten jämnas ut.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bra primer!
2017-08-20 av: Emmelie (ålder: 25-34)
Håller sminket på plats bättre än andra primers jag testat, den känns bra och återfuktande.
Har endast testat den tillsammans med flytande foundation vilket varit bra, då ytan på primern blir lite klibbig vet jag inte hur den kommer fungera med puderfoundation..
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra, färgkorrigerande primer
4/5Minskar rodnad
2019-03-22 av: Tova J (ålder: 15-24)
En extremt bra primer som jämnar ut huden och som passar en röd och känslig hud som lugnar ansiktet. Passar även den som enbart är ute efter en primer som håller sminket på plats!
Rekommenderas till: Känslig hud
4/5Bästa ja provat!
2018-12-26 av: Mist (ålder: 25-34)
Har mycket torra partier i ansiktet och har haft problem att inte få fina linjer i ansiktet med foundation, men denna håller måttet! Man får en fin lyster och sminket håller sig på plats. Lite klibbig i konsistensen, men låter den ?torka? in ett tag innan jag lägger på basen.
Rekommenderas till: Alla med torr- till blandhy!
4/5Vilken grej!
2018-11-04 av: Maja
Det är så satisfying att pumpa ut en klick med alla tre färgerna. Ger bra med lyster och ger en jämn hudton. Om jag känner mig lite lat kör jag med denna primer och lite concealer sen är jag klar!
4/5En primer som håller hela dagen
2018-10-31 av: Tova J (ålder: 15-24)
Med hjälp av de olika färgerna i primern så minskar min rödhet och även vissa mörkare partier så som under ögonen. Att applicera denna primer och sedan foundation ger mig ett perfekt resultat.
Sminket håller sig hela dagen och hjälper mig att motverka torrhet och förlust av smink under dagen, runt de torra partierna.
Rekommenderas till: Alla
2/5Något besviken
2019-04-10 av: Dilsa C
Efter att ha läst alla recensioner hade jag rätt så höga förväntningar. Den känns skön på huden men kanske är mer lämpad för de med torr hud. Upplever för övrigt inte heller att den dämpar rodnaden
Rekommenderas till: Den med torr hud
1/5Inte värd
2018-04-07 av: Linnéa E (ålder: 15-24)
Köpte pga alla bra betyg, men är mycket besviken. Gör ingen skillnad eller smular av. Billig skit känner jag