search

Holika Holika
Naked Face Balancing Primer

Holika Holika Naked Face Balancing Primer
199 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Naked Face Balancing Primer från Holika Holika är en multifärgad primer med balanserande formula, som främjar en jämn och strålande hudton, verkar uppljusande samt ger massvis med fukt till huden. Primern jobbar med pärlformade pigment i nyanserna gr… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Naked Face Balancing Primer

Naked Face Balancing Primer från Holika Holika är en multifärgad primer med balanserande formula, som främjar en jämn och strålande hudton, verkar uppljusande samt ger massvis med fukt till huden. Primern jobbar med pärlformade pigment i nyanserna grön, persika och violett för att på bästa sätt neutralisera ojämnheter i hudtonen hos alla. Formulan innehåller bl.a niacinamide, linfrö, hyaluronsyra och hydraliserat kollagen.

  • Uppljusande
  • Utjämnande
  • Neutralierar ojämnheter i hudtonen
  • Fuktgivande

Innehåll: 35 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Naked Face Balancing Primer

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Hur nöjd som helst!
2018-07-07 av: Cornelia G
Väldigt lättarbetad primer som ger fint lyster till huden och håller sminket på plats hela dagen. Funkar förvånansvärt bra på min torra och känsliga hy!
Rekommenderas till: Alla som är ute efter en prisvärd primer
5/5Nice
2018-02-21 av: Nicole (ålder: 15-24)
Jag köpte denna primer för ca en månad sedan och är jättenöjd. Den lägger sig bra och håller verkligen kvar sminket hela dagen. Den har dock "klibbig" yta så är kanske inte den bästa varianten ifall man inte sminkar dig så mycket. När jag inte sminkar mig så jättemycket brukar jag bara lägga på ett puder vilket funkar lika bra. Den återfuktar även huden under dagen utan att få den att bli oljig.
Rekommenderas till: Alla, passar lika bra för någon med torr hud till oljig hud.
5/5Min favorit primer sedan jag köpte den!
2017-11-08 av: Cassandra B (ålder: 25-34)
Sedan jag köpte denna har jag inte använt någon annan primer trots att jag har flera stycken. Den är helt underbar! Jag har oljig hy med en tendens att få torra områden, denna primer känns som att den skulle funka på de flesta!

Jag får en jättefin lyster och den känns återfuktande. Sminket går på som en dröm och sitter bra. Jag blir fortfarande oljig under dagen men inte lika illa som med vissa andra primers. Och jag blir hellre lite oljig än torr. Jag vet inte hur mycket den färgkorrigerar, men jag upplever att liiiite av rödheten jämnas ut.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bra primer!
2017-08-20 av: Emmelie (ålder: 25-34)
Håller sminket på plats bättre än andra primers jag testat, den känns bra och återfuktande.
Har endast testat den tillsammans med flytande foundation vilket varit bra, då ytan på primern blir lite klibbig vet jag inte hur den kommer fungera med puderfoundation..
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra, färgkorrigerande primer
4/5Vilken grej!
13 dagar sedan av: Maja
Det är så satisfying att pumpa ut en klick med alla tre färgerna. Ger bra med lyster och ger en jämn hudton. Om jag känner mig lite lat kör jag med denna primer och lite concealer sen är jag klar!
4/5En primer som håller hela dagen
2018-10-31 av: Tova J (ålder: 15-24)
Med hjälp av de olika färgerna i primern så minskar min rödhet och även vissa mörkare partier så som under ögonen. Att applicera denna primer och sedan foundation ger mig ett perfekt resultat.
Sminket håller sig hela dagen och hjälper mig att motverka torrhet och förlust av smink under dagen, runt de torra partierna.
Rekommenderas till: Alla
1/5Inte värd
2018-04-07 av: Linnéa E (ålder: 15-24)
Köpte pga alla bra betyg, men är mycket besviken. Gör ingen skillnad eller smular av. Billig skit känner jag