search

Holika Holika
One Solution Super Energy Ampoule - Soothing

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule - Soothing
229 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna uppfriskande ampull är räddningen för dig med känslig och reaktiv hud. Holika Holika's One Solution Super Energy Ampoule - Soothing innehåller en hög halt av olika örtextrakt som t.ex basilika, fänkål. svamp och sojabönsskott, som hjälper till … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule - Soothing

Denna uppfriskande ampull är räddningen för dig med känslig och reaktiv hud. Holika Holika's One Solution Super Energy Ampoule - Soothing innehåller en hög halt av olika örtextrakt som t.ex basilika, fänkål. svamp och sojabönsskott, som hjälper till att verka rogivande och antiseptiskt på huden för en mer balanserad känsla och förebyggande av inflammation/rodnadm perfekt vid t.ex problemhud och stressad hud.

Formulan har en lite tjockare textur än traditionellt för denna typen av produkt, och bidrar till en härligt återfuktande känsla och som även ger en fräsch lyster. Huden lämnas återfuktad, mjuk och med reducerad irritation samt med en sval och fräsch känsla.

  • Framtagen för en känslig & reaktiv hud
  • Återfuktande
  • Antiseptisk & antiinflammatorisk
  • Lystergivande

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några droppar efter regnöring och toner, fortsätt sedan med din vanliga hudvårdsrutin. One Solution Super Energy Ampoule - Soothing kan även mixas med t.ex din återfuktande kräm eller foundation för en återfuktad och lysterfull hud hela dagen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule - Soothing

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Synlig skillnad efter några dagar.
2018-07-11 av: Camilla (ålder: 25-34)
Otroligt skön på torr och känslig hy. Jag har eksem på hakan, rodnar lätt på hela kindpartiet samt runt näsan och är dessutom jättetorr, men huden lugnas och fuktas märkbart av den här och eksemen blir betydligt mindre röda. Ger inte så mycket lyster på mig, kanske fungerar bättre på en mindre torr hy. Men jag kommer inte klara mig utan den här i fortsättningen, och i kombination med Holika Holikas 3 Seconds Starter har min hy aldrig varit så mjuk och känts så frisk som nu.
4/5Hjälte på morgonen!
2018-11-04 av: Maja
Älskar denna på morgonen! Först och främst så luktar den fantastiskt, precis vad man behöver för att vakna en måndagsmorgon. Sen är den också riktigt återfuktande. Jag använder ett vitamin-C serum på natten så en dos med fukt är alltid välkommet på morgonen!
Rekommenderas till: Torr hy
4/5And I will always love youuuu
2018-09-07 av: Vanessa C (ålder: 25-34)
Är på min tredje flaska av detta mirakelserum - lugnar ned rodnad i huden direkt, svider inte och ger inga bieffekter. Pålitlig och fräsch!
Rekommenderas till: alla med acne