search

Holika Holika
Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker 10pcs

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker 10pcs
79 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Säg adjö till störande pormaskar med produkterna från Pig Nose Clear-serien! Blackhead Perfect Sticker är ett rosa engångsrema, som appliceras på näsan för att hjälpa till att avlägsna vita och svarta pormaskar samt döda hudceller på studs och banar … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker 10pcs

Säg adjö till störande pormaskar med produkterna från Pig Nose Clear-serien! Blackhead Perfect Sticker är ett rosa engångsrema, som appliceras på näsan för att hjälpa till att avlägsna vita och svarta pormaskar samt döda hudceller på studs och banar väg för en mjukare, renare hud.

Innehåll: 10 st remsa

Användning

Efter rengöring, blöt näsan med vatten. Placera remsan på näsan och låt sitta i 10-15 minuter. Avlägsna remsan varsamt från utsidorna och in. Använd 1-2 i veckan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker 10pcs

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Fungerade toppen!
2019-04-16 av: Molly
Har tidigare provat liknande produkter men dessa stickersen har utan tvekan gett bäst resultat! Tog bort det mesta whiteheadsen och huden blev superlen efteråt. Kommer köpas fler gånger :)
3/5Inget speciellt
2019-02-11 av: Sofija (ålder: 15-24)
Tänkte att jag kunde prova dessa för att se om de var bättre än andra liknande remsor. Vet inte om det finns några som är supereffektiva, men man ska inte förvänta sig för bra resultat. Tar bort lite porer men inte så att det märks någon tydlig skillnad. Skulle inte rekommendera dessa om man har torr hud då de torkar ut en del när de stelnar. Överlag inte så stor skillnad i jämförelse med liknande produkter men kanske lite billigare.
2/5Inte så bra
2018-02-08 av: Moa K
Tycker inte dessa fungerade så bra. Tog bort en del av porerna men knappt mycket.
2/5Trevlig känsla men inte så verksam
2017-11-03 av: Maria (ålder: 15-24)
Har aldrig testat en liknande produkt så vet inte vad jag ska förvänta mig. Lätt att använda, den stelnar efter en liten stund och sedan dras den bort från näsan vilket inte gör ont, den drar inte med några småhår. Väl bortdragen satt cirka 20 pormaskar på remsan, vet inte om det är bra eller dåligt. Blev väldigt mjuk efteråt iallafall.
1/5Antaisin nolla tähteä jos voisin
2017-09-14 av: Anniina O (ålder: 15-24)
Jos haluat, että nenästäsi lähtee epäpuhtaudet, ÄLÄ käytä näitä. Ainoa ominaisuus näissä lapuissa on se, että ne kuivattavat nenäsi rapsakaksi käytön jälkeen.
Olen kokeillut näitä ohjeiden mukaisesti, youtube-videon opastuksen kautta ja mustapäitä pehmentävän voiteen käytön jälkeen, mutta jokainen kerta on pettymys.
Osta itsellesi mustapää peel off-maski, jos haluat päästä eroon mustapäistä.
Toistan: tämä tuote EI auta.
Rekommenderas till: En kenellekään