search

Holika Holika
Pure Essence Mask Sheet - Green Tea

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Green Tea
25 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pure Essence Mask Sheet - Green Tea är en sheet mask som passar dig som vill ha en vårdande ansiktsmask för att hjälpa till att reducera inflammation i huden samt verka uppfräschande och lystergivande. Grönt te har även en reducerande effekt på talgp… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Green Tea

Pure Essence Mask Sheet - Green Tea är en sheet mask som passar dig som vill ha en vårdande ansiktsmask för att hjälpa till att reducera inflammation i huden samt verka uppfräschande och lystergivande. Grönt te har även en reducerande effekt på talgproduktionen och bidrar därför till en mindre glansig hy. Den ultratunna fiberbasen bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva ingredienser.

Pure Essence Mask Sheet - Green Tea innehåller även vårdande kamomillextrakt, bergamot och C-vitamin vilka booster lyster, ger fukt samt tar sig an inflammation, för en mer balanserad och välmående hud!

  • Vårdande
  • Anti-inflammatoriska egenskaper
  • Uppfräschande
  • Fuktgivande
  • Lystergivande

    Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Green Tea

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Nja.. helt ok
2018-07-03 av: GB (ålder: 15-24)
Helt ok sheet mask för priset, men inte den bästa på marknaden. Pappersarken var för tunn så råkade ha sönder den när jag skulle sätta på ansiktet, och kände inte att serumet sögs in av huden utan att den bara la sig ovanpå som ett kladdigt serum. Gick runt och var kladdig i hela ansiktet hela dagen efteråt trots att jag tog ansiktskräm osv ovanpå. Har fet hy, så kände att den inte var särskilt anti-inflammatorisk heller. Men som sagt, helt ok om man vill testa att komma in i sheet mask världen, men det finns bättre på marknaden (t.ex. Origins sheet masks).
3/5Helt ok
2017-10-22 av: Hanna (ålder: 35-44)
Denna var nog inte bästa match för min hud, funkar nog bättre för någon med fet hy. Jag behövde något anti-inflammatoriskt men samtidigt behöver jag också mycket fukt. Tyckte inte denna gav så mycket fukt.
Rekommenderas till: Någon med fet hy
2/5Ok för priset
2018-12-22 av: Linda L
Gör inga underverk, men funkar bra om man har tajt budget. För riktig effekt kan jag tänka mig att det krävs några stycken.
Rekommenderas till: Budgetvariant