search

Holika Holika
Pure Essence Mask Sheet - Rice

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Rice
25 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pure Essence Mask Sheet - Rice är en ansiktsmask berikad med risextrakt som har en omedelbart fukgivande effekt på huden. Risextrat är en ingrediens som även används för sin fina effekt på pigmenteringar/ojämnheter i hudtonen. Formulan är mild och gö… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Rice

Pure Essence Mask Sheet - Rice är en ansiktsmask berikad med risextrakt som har en omedelbart fukgivande effekt på huden. Risextrat är en ingrediens som även används för sin fina effekt på pigmenteringar/ojämnheter i hudtonen. Formulan är mild och gör denna mask mycket lämplig även för en känslig hud. Den lämnar efter sig en vitaliserad, strålande hud som känns smidig, mjuk och maximalt återfuktad. Den ultratunna basen bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva ingredienser.

Förutom risextrakt innehåller Pure Essence Mask Sheet - Rice bl.a även extrakt från viol, gotu kola, kamomill, sojaböna och lavendel.

  • Uppljusande
  • Uppfräschande
  • Mjukgörande
  • Vårdande
  • Fuktgivande
  • Närande

Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Rice

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Återfuktande
2018-09-07 av: Lil
Perfekt sheet mask att ta till när du vill ta ett extra steg i din dagliga hudvårdsrutin. Huden känns återfuktad och mjuk efter användning. Masken är inte för blöt så det droppar men i sachén finns tillräckligt med serum kvar för att täcka båda hals och dekolletage.
4/5Bra för oljig hy
2018-11-02 av: Lil
Huden är lite oljig just nu så efter en djuparengöring kändes denna sheet masken perfekt. Jag får fukt utan att det känns mäktigt. De röda blemmorna har lugnat sig något efter masken om än bara för stunden och med tanke på priset så är det riktigt bra.
4/5bra återfuktande
2017-07-22 av: anonym
Återfuktar som sheet-masks ska, luktar milt och inte för mycket. Jag har känslig hud som lätt blir röd och irriterad men denna mask är snäll mot huden och gör det den ska.
Rekommenderas till: Törstig men känslig hud.
3/5Helt okej
2018-03-20 av: Amanda (ålder: 15-24)
Helt okej mask, inget märkvärdigt men något återfuktande. Kanske ger mer för någon annan.
Rekommenderas till: Alla som vill prova den
2/5Nja...
2017-11-14 av: MarGo (ålder: 25-34)
Jag har testat nästan alla Holikas masker. Denna var en liten besvikelse - jag har inte märkt någon skillnad. Inte alls. :(