search

Holika Holika
Pure Essence Mask Sheet - Strawberry

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Strawberry
25 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pure Essence Mask Sheet - Strawberry är en härligt uppfräschande sheet mask som hjälper till att verka lätt utjämnande på huden, vid t.ex mindre märken som uppstått efter acne eller skador. Tack vare en boost av vitaminer, aktiva fruktextrakt och fuk… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Strawberry

Pure Essence Mask Sheet - Strawberry är en härligt uppfräschande sheet mask som hjälper till att verka lätt utjämnande på huden, vid t.ex mindre märken som uppstått efter acne eller skador. Tack vare en boost av vitaminer, aktiva fruktextrakt och fuktgivande komponenter blir huden härligt mjuk mättad, med både förbättrad elasticitet och immunförsvar. Pure Essence Mask Sheet - Strawberry har en ultratunn bas som som bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva ingredienser.

Jordgubbe har en utjämnande/uppljusande effekt på lättare mörka fläckar/pigmenteringar, extrakt från yuzu reducerar inflammation och irritation, medan apelsin mjukgöra och tonar huden. Huden lämnas härligt fräsch och med en strålande, hälsosam lyster.

  • Uppljusande
  • Lystergivande
  • Vårdande
  • Uppfräschande
  • Fuktgivande
  • Närande
  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Strawberry

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Super skön och svalkande
2018-02-01 av: Lena (ålder: 15-24)
Väldigt skön och avkylande mask, och upplevde att hyn blev en aning klarare och ljusare efter användning. Kommer definitivt att köpas igen.
4/5Återfuktande och uppljusande
2018-06-13 av: Jenny (ålder: 25-34)
Huden blir mjukare och superåterfuktad, och tycker även att huden ser lite ljusare ut efteråt. Det är jättemycket essence kvar i förpackningen efteråt, så jag vek i hop förpackningen med påsförslutare och hällde ut lite i handen och använde i några dagar.
3/5Helt okej
2018-11-29 av: Helena C (ålder: 25-34)
Jag tyckte att den luktade gott och huden kändes mjuk och renare efteråt men den gjorde inga mirakel ;)
Jag har inte provat fler masker från Holika Holika men denna gjorde mig ändå sugen på att testa fler eftersom jag har ganska fett hy och den här masken passade min hy inte så bra.
1/51/5
2018-04-03 av: Sofie (ålder: 25-34)
Jag har blandhy och jag fick nya finnar av den här några timmar efteråt.
Rekommenderas till: Folk med torr hy