search

Holika Holika
Skin Rescuer Mask Sheet - Hyaluronic Acid

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Hyaluronic Acid
49 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Skin Rescuer Mask Sheet - Hyaluronic Acid är som ett uppfriskande bad för huden. Alla hudtyper behöver fukt, och denna härliga sheet mask passar därför alla; torr som oljig och ung som gammal. Genom att boosta med fukt gör denna mask huden mer smidig… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Hyaluronic Acid

Skin Rescuer Mask Sheet - Hyaluronic Acid är som ett uppfriskande bad för huden. Alla hudtyper behöver fukt, och denna härliga sheet mask passar därför alla; torr som oljig och ung som gammal. Genom att boosta med fukt gör denna mask huden mer smidig och ger en reducerad synlighet av torrhetslinjer och rynkor, den bidrar även med en uppfräschande känsla samt mjukgör och har en reducerande verkan på inflammation.

Skin Rescuer Mask Sheet - Hyaluronic Acid har en ultratunn bas som som bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva ingredienser. Förutom fuktbindande hyaluronsyra innehåller masken även uppljusande och mjukgörande citronextrakt samt vårdande aloe vera och gotu kola.

  • Intensivt fuktgivande
  • Uppljusande
  • Uppfräschande
  • Vårdande
  • Reducerar synlighet av linjer & rynkor

Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Hyaluronic Acid

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5KÖP!
2019-01-18 av: A Svensson (ålder: 25-34)
Älskar denna mask! Ser alltid till att ha minst en hemma. Den lugnar huden från utbrott och ger den mer lyster och känns otroligt mycket renare. Min absolut favorit bland alla masker. Brukar ta den till kvällen och smetar på överflödet rätt på huden efter att masken torkat in så att det kan verka ännu mer under natten!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Riktigt bra
2018-02-20 av: Katarina M (ålder: 15-24)
Man känner snabbt skillnad, känns väldigt återfuktande på huden.
4/5Bra för torr hud
2018-06-06 av: Helena Therése S
Helt okej sheetmask som ger fukt till en torr och stramande hud. Gav inte upphov till acne. Finns dock bättre på marknaden.
Rekommenderas till: Alla