search

Holika Holika
Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide
49 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide är en peptid-boostad sheet mask som ger en effektiv anti-age-effekt genom att ha en reducerande effekt på linjer och rynkor samt främja en förbättrad elasticitet i huden. Masken är även otroligt närande med mängder a… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide

Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide är en peptid-boostad sheet mask som ger en effektiv anti-age-effekt genom att ha en reducerande effekt på linjer och rynkor samt främja en förbättrad elasticitet i huden. Masken är även otroligt närande med mängder av vitaminer och mineraler, samt lystergivande för en härligt fräsch och ungdomlig utstrålning.

Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide har en ultratunn bas som som bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva komponenter. Bland nyckelingredienserna hittar du närande och mjukgörande olivextrakt, vårdande salviaextrakt som reducerar rodnad och inflammation, samt uppfriskande, lystergivande extrakt från bergamot.

  • Uppfräschande
  • Passar alla hudtyper
  • Lystergivande
  • Anti-age
  • Närande
  • Vårdande

Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Återfuktande och för huden len
2018-11-16 av: Tara (ålder: 25-34)
En av mina favorit masker. Brukar använda den 1 gång i veckan efter att ha djuprengört ansiktet på kvällen (rengöring och scrub). Låter serumet vara kvar på ansikte och hals hela natten. Vaknar upp med återfuktande, len och strålande hud!
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Älskar denna!
2018-08-01 av: ronja (ålder: 25-34)
En av mina favoriter som jag har köpt gång på gång! Huden känns så len och återfuktad efteråt, och en härlig lyster!
Rekommenderas till: En som behöver en riktig boost!
5/5fantastisk
2017-12-30 av: jim
Gillar hur masken känns seriös och bra.
Superbra för min hud. Känner mig alltid bra återfuktad och lägger alltid masken på halsen efter den fått ligga på ansiktet. :)
Rekommenderas till: alla