search

Holika Holika
Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C
49 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C från Holika Holika är en sheet mask med uppljusande effekt och som främjar återställd elasticitet i huden samtidigt som den boostar med vitaminer för antioxidantskydd och lyster. Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C har e… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C

Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C från Holika Holika är en sheet mask med uppljusande effekt och som främjar återställd elasticitet i huden samtidigt som den boostar med vitaminer för antioxidantskydd och lyster. Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C har en ultratunn bas som som bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva ingredienser.

I formulan hittar man förutom vitaminer niadinamid, en form av vitamin B3 som används flitigt inom hudvård för dess uppljusande och utjämnande effekter. Andra nyckelingredienser är malva som verkar reducerande på irritation och inflammation, samt fuktbindande hyaluronsyra och vårdande kamomill. Denna mask passar alla hudtyper och extra bra till dig som vill jobba på lyster samt en jämnare hudton.

  • Uppljusande
  • Passar alla hudtyper
  • Fuktgivande
  • Uppfräschande
  • Vårdande
  • Mjukgörande

Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Fin lyster
2018-04-08 av: Helena Therése S
Mycket bra sheetmask som gav lyster och lite plumbing effekt. Huden känns återfuktad efter användning. Passade min hud som är känslig och lätt får utbrott.
Rekommenderas till: Alla