search

Holika Holika
Smooth Egg Skin Peeling Gel

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel
119 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Upplev en ny spännande ansiktspeeling som är något utöver det traditionella! Smooth Egg Skin Peeling Gel från Holika Holika är en peelinggel formulerad med flera naturliga extrakt från ägg, som tillsammans med bl.a extrakt från sockerrör, sockerlönn,… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel

Upplev en ny spännande ansiktspeeling som är något utöver det traditionella! Smooth Egg Skin Peeling Gel från Holika Holika är en peelinggel formulerad med flera naturliga extrakt från ägg, som tillsammans med bl.a extrakt från sockerrör, sockerlönn, apelsin och citron hjälper till att ge huden en mild men effektiv exfoliering genom att avlägsna döda hudceller tillsammans med orenheter och avslöjar en jämnare, strålande och fräsch hud.

Denna unika rengöring verkar också fuktgivande och uppstramande vilket främjar reducerad synlighet av förstorade porer, samt uppljusande för att verkligen kunna starta dagen med en naturligt fräsch, hälsosam lyster!

  • Peelinggel
  • Talgbalanserande
  • Uppljusande
  • Fuktgivande
  • Passar kombinerad till fet hud/problemhud

Innehåll: 140 ml

Användning

Efter ansiktsrengöring, applicera en lagom mängd Peeling Gel på huden, undvik kontakt med ögon och mun. Massera varsamt på huden i ca 1 minut, skölj sedan av med ljummet vatten. Använd 1-2 gånger i veckan för bästa resultat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ny favorit
2019-04-30 av: Martina
Absolut bästa peelingen jag använt. Den är otroligt snäll mot huden samtidigt som den får bort all död hud mer effektivt än många andra peelings jag har provat. Supernöjd med mitt köp!
Rekommenderas till: Alla
5/5Skonsam exfolieter
2019-03-10 av: Emilia E (ålder: 15-24)
Denna produkt känns extremt skön på huden då den är väldigt lätt. När jag använde den första gången lossnade massa död hud utan att irritera huden.
Helt klart en ny favorit!
5/5Väldigt bra peeling!
2018-10-26 av: MarGo (ålder: 25-34)
Prisvärd produkt - jag använder den en gång i veckan och den tar inte slut :-)

Jag har torr och känslig hy men denna irriterar inte min hud - den blir len och mjuk istället. Värt att testa, även för ?torrisar?!
Rekommenderas till: Alla
5/5Kuorii saman tien
2018-09-21 av: HH (ålder: 25-34)
Hyvin hellävarainen, iho ei ärsyynny tai kuivu tuotteen käytöstä. Itse en siis raekuorintoja voi käyttää ollenkaan! Kuitenkin, jotain kuolleen ihon näköistä töhnää lähtee kyllä irti joka kerran, kun tuotetta käyttää. Tuote on ollut jonkin aikaa jo käytössä, ja mielestäni on auttanut selvästi ongelma-alueisiin kasvoilla.
Rekommenderas till: Kaikille, erityisesti herkälle sekaiholle!
5/5Bästa peeling produkten
2018-06-14 av: Sandra H (ålder: 15-24)
Detta är min favorit peeling produkt! När jag först applicerade den blev jag förvirrad eftersom produkten var så otrolig len, men efter att ha masserat den på ansikten såg jag att små hudpartiklar hade lossnat. Den är alltså väldigt skonsam mot huden men har ändå bra effekt, framförallt för mig som har aknebenägen hud

Detta var den första produkten jag köpte på eleven.se och blev så imponerad att jag skapade ett konto så att jag framöver kan köpa den igen och samla poäng!
Rekommenderas till: Aknebenägen och känslig hy
5/5Bra
2018-04-05 av: J
Riktigt bra peeling där man ser direkt resultaten hur mycket döda hudceller som försvinner, funkar bra på oljig hud
4/5Smidig peeling
2018-09-06 av: Sandra L (ålder: 25-34)
Smidig och skön peeling som man inte blev "riven" i ansiktet av, lämnade en mjuk skön känsla i ansiktet efter användning!
Rekommenderas till: Alla
4/5Ganska bra
2018-06-06 av: Lovisa S (ålder: 15-24)
Gör sitt jobb för de tre nästa dagarna men sen fick jag lager på döda hudceller igen. Funkar för oljig hud
3/5Skonsam och bra!
2018-11-22 av: Michaela E
För priset var den helt klart över förväntan. Det tar bort döda hudceller väldigt skonsamt och försiktigt, och efteråt är huden jääätte len.

Vet inte om jag kommer köpa den igen dock, den kanske är lite väl försiktig för min smak.
Rekommenderas till: alla
3/5Rolig förpackning
2018-10-14 av: Bodil T (ålder: 25-34)
Detta är den första kemiska peelingen jag provat. Så har inget att jämföra med.
Produkten var förvånansvärt len. Gillar doften. Och jag älskar förpackningen! Den känns som den är skonsam mot huden. När man masserar huden efter angiven tid så lossnar produkten lätt. Jag har svårt att avgöra om produkten avlägsnar död hud eller om det bara är produkten som lossnar. Men huden känns len och en aning stram efteråt.
Jag kommer fortsätta använda produkten mer frekvent för att se om resultatet blir annorlunda.
Prisvärd.
Rekommenderas till: Fungerar bra på oljig till kombinations-hud.
3/5Annorlunda
2017-11-30 av: Camilla
En annorlunda peeling minst sagt och rolig att använda men tror att den inte är för tor till känslig hud.