search

HOTmakeup
Shadow Box #1

HOT Makeup Shadow Box
Tipsa en vän
Nu kan du bli din egen makeup-artist! I denna läckra "limited edition"-upplaga från HOTmakeup presenteras 24 underbara bakade ögonskuggor i spännande färger, dessutom medföljer en multiglimrande eyeliner. Läs mer här

HOTmakeup Shadow Box #1

Nu kan du bli din egen makeup-artist! I denna läckra "limited edition"-upplaga från HOTmakeup presenteras 24 underbara bakade ögonskuggor i spännande färger, dessutom medföljer en multiglimrande eyeliner.

Denna grymt häftiga Shadow Box ger dig möjligheten att mixa färger, nyanser och skuggor. Nu har du friheten i din hand att skapa olika makeup-looker varje dag. Med endast några penseldrag kan du förvandla din mjuka dagsmake-up till en syndig partymake-up. Låt fantasin flöda!

  • 24 bakade ögonskuggar, 34 g
  • 1 flytande eyeliner, 5 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

HOTmakeup Shadow Box #1

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Hot makeup shadow
2011-01-14 av: Jenny Sofia G (ålder: 15-24, jennyygutemyr.blogg.se)
Jag köpte denna palett för att jag är nybörjare, Men jag älskar att mixa med ögonskuggorna och göra fina sminkningar så jag rekomendera att börja med denna palett för att sedan gå vidare till en större :)

Kan säga att jag har haft flera som har velat ha denna, Så jag har fått hålla hårt i mina ögonskuggor.
Rekommenderas till: Nybörjare
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Otroligt bra ögonskuggor
2011-03-03 av: Malin (ålder: 25-34, mmjansson.blogg.se)
Paletterna från Hot Makeup har oerhört bra ögonskuggor. Pigmenten är toppen och färgerna är underbara. Man kan blanda och mixa som man vill och resultatet håller hela dagen.
Jag har Shadow box #2 sedan tidigare och har nu komplementerat med denna så nu har jag alla färger och nyanser jag behöver! ;)
Rekommenderas till: Alla som använder ögonskugga.
5/5Underbar palett =)
2011-02-04 av: Aleksandra T
Det är en helt magisk palett med underbart glittriga ögonskuggor för dem perfekta stunderna i livet. Färgerna är lätta att mixa eller varför inte bara välja enfärgat? Jag rekomenderar att man använder en primer under då skuggan lyser upp ännu mer och färgen blir intensivare och sitter som berget. Personligen använder jag den varje gång jag ska ut även när jag sminkar mina vänner för festliga bruk och även för studenten och dem är otroligt nöja =). Har även haft med denna palett på många utomlandsresor och eftersom skuggorna är så gittriga och fina ser man ut som en gudinna med en bra make up som håller i alla väder tro mig I KNOW ;)
Rekommenderas till: Absolut för alla så som nybörjare och mer kunniga =)
3/5Ok
2011-01-12 av: Johanna M
Ok palett för den som vill ha lite att välja mellan. Pigmenten på skuggorna varierar. Den lila längst ner, näst längst till höger t.ex sitter som f*n! :)
Rekommenderas till: Nybörjaren
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.