search

Hudvård

Hos oss hittar du ett brett sortiment av hudvårdsprodukter för olika hudtyper och behov – till både ansiktet och för hela kroppen. Du hittar bra hudvård som är anpassad för din hy, oavsett om du har normal till torr hud, kombinerad eller fet hud. Välj hudvård till ansikte och kropp efter behov, önskar du mer lyster, jämnare hy eller matta ned partier i ansiktet? Upptäck vårt breda sortiment av ansikts- och kroppsvård från välkända varumärken som Clarins, SENSAI, Lancôme, Estée Lauder, Pixi, Mario Badescu och många fler.

Rengöring

Det är viktigt att rengöra ansiktet både morgon och kväll. På morgonen använder du en rengöring, som till exempel ett ansiktsvatten som avlägsnar din nattkräm och den naturlig olja som huden producerar under natten. På kvällen kan du med fördel använda flera rengöringsprodukter – så som makeupremover, rengöringsskum och ansiktsvatten – för att tvätta bort din makeup och yttre föroreningar som fastnat på huden under dagen.

Till kroppen kan du botanisera bland ljuva dusch- och badoljor som även återfuktar huden. Vi har även traditionella duschkrämer och väldoftande rengöringsmousse att välja mellan.

Återfuktning

Att återfukta både ansikte och kropp är minst lika viktigt som rengöring. Det är den bästa antiage-metod du kan unna din hud, eftersom fuktfattig eller torr hy har en benägenhet att bilda små "torrhetslinjer" som med tiden – om du inte behandlar med mycket fukt och bra rengöring – kan bli djupare rynkor.

Peeling & behandlingar

Se till att peela både ansikte och kropp med en ansiktsskrubb eller kroppsskrubb som är anpassad efter hudtyp, ungefär 1-2 gånger i veckan. Det rengör huden på djupet och ger dig även en fräsch och ungdomlig lyster.

Behandla huden efter behov, med masker som exempelvis är återfuktande, djuprengörande, lystergivande, nedmattande, utjämnande, antiageing och så vidare. Vi har även anticellulitkrämer och andra typer av krämer för specifika behov som exempelvis hudbristningar.

Hand- & fotvård

Vi ser våra händer i princip hela tiden, och fötterna går du på varenda dag. Ta hand om tassarna med bra rengöring, mjukgörande krämer och bra nagelfil samt fotfil.

6582 produkter

Allround

Clarins Feed 10 Purse
225 kr 750 kr
JorgObé Duo
349 kr (Värde 448 kr)
Clarins Daily Energizer Duo
329 kr (Värde 460 kr)
Hudvård