Bliss
Bliss 'Fuzz' Off Super-Fast Facial Hair Removal Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

En snabbverkande hårborttagning för oönskat hår i ansiktet - som tar bort fjunen på överläppen på ett kick, och med en otroligt fräsch doft! Den är berikad med lugnande aloe, mjölkört och vitamin E för att skonsamt, men effektivt kunna ta bort oönskat hår i ansiktet samtidigt som botaniska komplex av citron, rosmarin och tall återfuktar och livar upp huden.

Den unika dubbelsidiga applikatorn med två olika texturer hjälper till att göra appliceringen enkel och kladdfri för att omedelbart och skonsamt avlägsna hår och lämna din hud med en fräsch doft!

Innehåll: 15 ml

Observera!

Tänk på att alltid testa på en mindre yta (exempelvis handleden) när du testar en ny produkt för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Användning

Se till så att din hud är ren och fri från makeup och olja innan du börjar. Använd på överläpp, kinder, haka och hårlinje. Använd EJ på ögonbryn eller nära ögonen. Kläm på tuben så att lite kräm kommer ut, applicera ett tjockt, jämt lager där du vill ta bort hår med den lena sidan av toppen. Massera ej in produkten. Vänta i 3 minuter, testa att svepa bort lite kräm på ett mindre ställe med en fuktig pad eller med den trubbiga sidan av spetsen. Om inte håret tas bort, låt verka i några minuter till. Överskrid inte 10 minuter. För att ta bort krämen använder du den trubbiga sidan av spetsen och ta sedan bort all överflödig kräm med en fuktig pad och skölj noggrant i ljummet vatten.

Läs alltid medföljande instruktioner noggrant innan användning.

Ingredienser

Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,BHT,Aqua,Simethicone,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Bisabolol,Benzyl Benzoate,Disodium EDTA,Hexyl Cinnamal,Tocopheryl Acetate,Fragrance (Parfum),Ceteareth-20,Cetearyl Alcohol,Mineral Oil,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Sodium Lauryl Sulfate,Humulus Lupulus (Hops) Extract,Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract,Equisetum Arvense Extract,Calcium Thioglycolate,Calcium Hydroxide,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Pinus Sylvestris Cone Extract

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Bliss 'Fuzz' Off Super-Fast Facial Hair Removal Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.