Babor
Skinovage PX Calming Sensitive Intense Calming Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Handla valfria produkter från Babor för minst 700 kr och få gåva på köpet, värde 246 kr.

Beskrivning

En ultarik 24-timmarskräm anpassad för känslig hud. Den återfuktar intensivt och verkar reducerande på rodnad och irritation, samt stärker hudens motståndskraft och naturliga skyddsbarriär. Huden upplevs balanserad och harmonisk.

  • Textur: 5/5

  • Ingår i Skinovage PX

Calming Sensitive

För dig med känslig, reaktiv hud som lätt blir blossig/visar rodnad så är Calming Sensitive en perfekt serie. Även om känslighet kan vara ärftligt så kan det också uppstå i samband med stress, livsstil och miljö som försvagar den naturligt skyddande fettsyramanteln så att skadliga ämnen har lättare att irritera huden. Produkterna innehåller ingredienser med intensivt vårdande och rogivande effekt, och stimulerar hudens naturliga försvarsfunktioner. Huden upplevs mer balanserad, stärkt och med en mer behaglig känsla. Alla produkter i Calming Sensitive är helt fria från doft- och färgämnen.

Innehåll: 50 ml

Nyckelingredienser
  • Osmo-Tec™ - En molekylär katalysator som förbättrar hudens förmåga att ta till sig aktiva ingredienser, och främjar på så sätt ett mer verkningsfullt och långvarigt resultat.

  • Stamceller från Rhododendron Ferrugineum En alpin medicinalväxt som har utvecklat en speciell mekanism för att bibehålla sin livskraft under extrema förhållanden, de skyddar därigenom huden mot förtida miljörelaterat åldrande.

  • Alfabisabolol & ingefära - Har en lugnande effekt och hjälper huden att bli mindre benägen att reagera starkt på daglig stressfaktorer.

  • Extrakt av poria cocos och vass - Förbättrar hudens förmåga att binda fukt vilket stärker hudens egna försvarsmekanismer, de har även en bromsande effekt på inflammatoriska budbärare i huden.

  • Squalane - Stärker hudens skyddande barriär.

  • E-vitamin - Skyddar mot fria radikaler.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.