Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
439 kr
439 kr
Variant : Pores & Uneven Skin Texture + Base Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml
Beskrivning

Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture + Moisturizing Lotion

Clinique iD är skräddarsydd hudvård! Här har man kombinerat ett aktivt koncentrat med fokus på din huds behov tillsammans med Dramatically Different Moisturizing Lotion™ som återfuktar och skyddar huden. Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture + Moisturizing Lotion är framtagen för att reducera synbarheten av synliga porer och för att framhäva en finare hudyta.

Active Cartridge Concentrate Pores & Uneven Skin Texture innehåller det verksamma ämnet Alfahydroxisyror (AHA) som hjälper till att ha en utslätande effekt på huden och som reducerar synbarheten av porer, för en jämnare hud med strålande lyster. Dramatically Different Moisturizing Lotion's™ positiva egenskaper förseglas i flaskan runtom patronen och återfuktar huden samtidigt som den skyddar mot skadliga föroreningar från morgon till kväll. Den hjälper också till att stärka hudens fuktbarriär och absorberas snabbt.

I patronen i mitten på flaskan finns koncentratet och runtom finns Moisturizing Lotion. Custom-Blend Chemistry Technology™ isolerar de koncentrerade, verksamma ämnena i patronen och vid varje pumptryck får du ut optimal mängd av båda produkterna för en perfekt dos.

  • Passar dig med synliga porer & ojämn hudtextur.

  • Koncentrat Pores & Uneven Skin Texture inkapslat i patronen i mitten av flaskan.

  • Dramatically Different Moisturizing Lotion™ ger fukt & skydd.

  • Allergitestad.

  • 100% oparfymerad.

  • Dermatologiskt utvecklad.

  • Icke-komedogen.

  • Flaskan är patentsökt i flera länder.

Innehåll: 125 ml

Clinique iD

Användning

Applicera på rengjord, torr hud på ansikte och hals.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.