Sensai
Cellular Performance

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
695 kr
695 kr
Variant : Lotion II (Moist) Special Edition
Beskrivning

Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) Special Edition är ett set som innehåller Cellular Performance Lotion II Moist samt fem stycken Lotion Mask Pads. Krämen är en rikligt återfuktande lotion som passar en normal till torr hy.

Den medföljande masken är en praktisk sammanpressad mask i rullad form, designad för att användas med Sensai Lotions. Utvidgas till hel ansiktsmask efter att den blivit fuktad med lotion i den lilla medföljande skålen. Masken blir då som en sheetmask som läggs på ansiktet. Masken ger extra koncentrerad fuktgivande behandling och verkar härligt uppfriskande på huden.

  • Återfuktande kräm och tyg till ansiktsmask

  • Passar normal till torr hy

  • Uppstramande & uppfriskande effekt

Innehåll: 125 ml

Användning

För att använda masken: Lägg den lilla sammanpressade tygbiten i plastskålen och applicera sedan krämen över och vänta tills tyget absorberat fukten. Tag sedan upp masken och applicera den över rengjort ansikte och låt den ligga kvar i ca 10-20 min.

För att använda krämen utan masken: Applicera den direkt med händerna (eller med en bomullsrondell) över hela ansiktet.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.