Sensai
Cellular Performance

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Lotion II (Moist) Special Edition
Beskrivning

Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) Special Edition är ett set som innehåller Cellular Performance Lotion II Moist samt fem stycken Lotion Mask Pads. Krämen är en rikligt återfuktande lotion som passar en normal till torr hy.

Den medföljande masken är en praktisk sammanpressad mask i rullad form, designad för att användas med Sensai Lotions. Utvidgas till hel ansiktsmask efter att den blivit fuktad med lotion i den lilla medföljande skålen. Masken blir då som en sheetmask som läggs på ansiktet. Masken ger extra koncentrerad fuktgivande behandling och verkar härligt uppfriskande på huden.

  • Återfuktande kräm och tyg till ansiktsmask

  • Passar normal till torr hy

  • Uppstramande & uppfriskande effekt

Innehåll: 125 ml

Användning

För att använda masken: Lägg den lilla sammanpressade tygbiten i plastskålen och applicera sedan krämen över och vänta tills tyget absorberat fukten. Tag sedan upp masken och applicera den över rengjort ansikte och låt den ligga kvar i ca 10-20 min.

För att använda krämen utan masken: Applicera den direkt med händerna (eller med en bomullsrondell) över hela ansiktet.

Upptäck mer som Cellular Performance

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.