Sensai
Ultimate The Emulsion

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
2549 kr
2549 kr
Variant : 60 ml
Beskrivning

Denna krämiga emulsion med en silkeskonsistens återupplivar huden inifrån. Vid applicering sveper dess rika textur över huden och absorberas snabbt för att ge näring till huden och återuppbygga dess lyster och kvalitet. Den är berikad med Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX och CPX Vital Extract som bygger upp vitaliteten inifrån.

Den ger även stöd till återuppbyggandet av skadad hy som påverkats av UV-strålar samtidigt som den främjar hyaluronsyresyntesen i dermala och epidermala celler. Din hud kommer bli fantastiskt len och spänstig som silke - en enastående emulsion med silkesmjuk formula som ger din hy den lyx den förtjänar!

Sakura Eternal Complex är Kanebo Sensai's nya innovativa ingrediens som har den unika förmågan att boosta hudens energi produktion och bygger upp skadad hy som påverkats av UV-strålar och fria radikaler. Tillsammans med Koishimaru Silk EX ger den en ultimat effekt för att göra din hud slät, ungdomlig och felfri med en glödande vacker finish.

Användning

Applicera en lagom mängd över hela ansiktet morgon och kväll med dubbel applicering efter lotion.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.