GlamGlow
GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Släck törsten hos din hy med Thirstymud Hydrating Treatment från Glamglow! En innovation från Glamglow® som innehåller en potent blandning av hyaluronsyra, citron- och linolsyra samt aktiva ämnen från malda olivblad som tillsammans effektivt ger lång-, mellan-, och kortsiktig återfuktning.

Mikroniserad lera hjälper till att binda samman fukt i huden, tack vare 12% aktiva ingredienser som ger omedelbar effekt. Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment ger underbar återfuktning och en strålande look till din hy. En ansiktsmask för alla som behöver en enkel, snabb och effektiv fuktboost!

  • Passar alla hudtyper & alla åldrar.
  • Passar både män & kvinnor.

Innehåll: 50 g

Användning

Applicera ett jämnt lager på ren, torr hud och låt verka i 10-20 minuter, torka sedan av och massera in eventuellt överskott i huden. Du kan även skölja av den med vatten. Använd 2-3 gånger i veckan beroende på behov. Du kan använda den på dagen, natten eller under flygresan.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.