Peter Thomas Roth
Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Moisturizer

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Ett lyxigt komplex som använder en mild, patenterad glykolsyra som frigörs stegvis (TIME RELEASE) för att hjälpa till att skapa en hy som ser vacker och ungdomlig ut. Avancerad, djupgående och förnyande verkan som ökar cellomsättningen för att minska förekomsten av fina linjer, rynkor och andra tecken på åldrande. Minskar överskottsfett. Hjälper till att göra huden klarare, slätar ut grov struktur och gör huden mer förfinad med ökad vitalitet.

  • pH-nivå 3,0 - 4,0.
  • Alla hudtyper, utom känslig hud. Sticker först, man flagnar ganska mycket första veckan. Väldigt bra mot akneärr.

Innehåll: 63 g

Användning

Efter rengöring och användning av ansiktsvatten, applicera i ansiktet vid behov eller två gånger om dagen. Var noga med att undvika området runt ögonen. Följ upp med solskydd. Använd som kur nattetid under 1 månad.

Ingredienser

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Methylparaben,Polysorbate 20,Propylparaben,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Caprylic/Capric Triglyceride,Squalane,Disodium EDTA,Water,Hydroxyethylcellulose,Glycolic Acid,Diazolidinyl Urea,Arginine,Whole Leaf Aloe Vera,Micellized Vitamin A,Micellized Vitamin E,Safflower Oil,Emulsifying Wax,Oleth-2

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Moisturizer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.