TVÅL
Oil-Free Lotion with Strawberries & Salicylic Acid

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

TVÅL Oil-Free Lotion with Strawberries & Salicylic Acid

Denna lotion är luftig, lätt och precis vad oljig och acne-känslig hud behöver. Jordgubbar är rika på Polyphenols och C-vitamin. Detta har en lugnande och tonande effekt och hjälper till att reducera blockerade och förstorade porer. Salicylsyra är otroligt effektiv på att minska uppkomsten av blemmor och pormaskar. (Denna lotion innehåller 2% salicylsyra och har en pH-nivå 3).

För att ge denna lotion fuktighetsgivande och vårdande egenskaper så har TVÅL lagt till Olive Squalane, havtorn och Silk Amino Acids. Squalane förbättrar hudens möjlighet att naturligt regenerera, vilket krävs för att ge näring, fukt och syresätta huden. Squalane är också en naturlig antibakteriell ingrediens. Havtorn är naturligt rik på vitamin A, C & E, carotenes, flavonoids, nödvändiga fettsyror och phytosterols, vilka alla är viktiga för att bibehålla en hälsosam hy. Denna lotion är också rik på vitamin B1, B2, K och P samt över två dussin mikroelement.

Användning

Pumpa ut en liten mängd lotion i handflatan och skaka ut cirka 1/2 kryddmått av TVÅL Smink Pure Minerals Foundation ovanpå. Blanda ihop med fingret, och voilá! En flytande foundation som behandlar acne och pormaskar och dessutom går på lätt och ser helt naturlig ut!

Man kan bestämma själv hur täckande den ska vara, det är bara att sätta till mer foundation. Sedan använder jag en makeup-svamp och applicerar lite mer loose mineral foundation på näsa, haka och panna som lätt blir lite blanka.

Det fungerar även utmärkt att blanda med sin vanliga hudkräm. Man kan också blanda ut pulver foundation med ett par droppar vatten. Fast jag föredrar hur den känns med lotionen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Silk Amino Acids,Aqua,Salicylic Acid,Strawberry Extract,Sea Buckthorn Oil,Incroquat CR (Cetearyl Alcohol (and) PEG-40 Castor Oil (and) Stearalkonium Chloride) Conditioner Concentrate,Olive Squalane,Preservative (Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynl Butylcarbamate).

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.