Sisley
Supremÿa At Night

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Beskrivning

En lyxig nattprodukt som vårdar huden och ger den ny energi medan den får sin skönhetssömn. På natten jobbar huden som mest med att reparera, föryngra sig och samla ny kraft till nästa dag. Supremÿa At Night bidrar med hjälp av kraftfulla ingredienser att främja dessa processer i huden och jobbar för en mer ungdomlig hy.

Kraften i Supremÿa At Night ligger i Sisley:s Phyto-Complex LC12; en kraftfull kombination av växtbaserade aktiva ingredienser som jobbar flitigt under natten med att förbereda hudcellerna inför nya utmaningar samt neutraliserar de skador som huden har ådragit sig under dagen. Supremÿa At Night är lika behagligt mjuk som en kräm, och lika effektiv som ett serum, utformats för att masseras in i huden. Den fantastiska konsistensen är lätt, mjuk, slät och fyllig - en verklig upplevelse för sinnena. Ansiktet ser fastare, slätare och mer strålande ut efter bara några veckors användning!

  • Kraftfull anti-age

  • Främjar hudens egna återhämtningsprocesser på natten

  • Neutraliserar skador som uppstått under dagen

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera Supremÿa på kvällen på ansikte, hals och dekolletage. Massera in den tills den har absorberats helt. Den passar alla hudtyper, även känslig hud.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product