Dr Brandt
Do Not Age

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
Variant : Magnetight Age-Defier Mask 90 g
Passar ihop med
Dr Brandt
60 g
Beskrivning

Denna revolutionerande ansiktsmask kombinerar självläkande kraft från magnetterapi med avancerade antiage-ingredienser och ger nytt liv åt din hud.
Masken är ett stort tekniskt framsteg inom hudvård, den kombinerar den sensoriska upplevelsen av en ansiktsmask med spa-kvalitet med en magnetisk partikelteknik som ger en kraftfull anti-age effekt. När masken avlägsnas används den medföljande magneten. Magneten drar till sig masken och skapar ett slags magnetfält, detta flöde är nyckeln till maskens inverkan på huden. Formuleringen är baserad på ett järnpulver som aktiveras av magnetiska partiklar som hjälper till att föra bort toxiner, minskar tecken på åldrande och motverkar utseendet av stressad hud.

Masken stödjer hudens naturliga återhämtningsprocess för en yngre hud med mer lyster. Magnetight innehåller också ceramider och ett pulver med 100% finmald svart turmalin, en kraftfull sten som är känd som ett av naturens mest energigivande mineraler. När all mask avlägsnats lämnas det kvar som ett återfuktande serum med bland annat kamomillolja och lavendelolja. Huden lämnas fantastiskt mjuk och len, blir djupt återfuktad och får ny lyster. Huden stramas upp och rynkor minskar. Ger en uppfriskande och vitaliserande känsla. Multifunktionell antioxidant som rensar och skyddar huden mot skadliga föroreningar och fria radikaler.
Fördelar/Innehåller
Svart turmalin- en mycket energigivande mineral som ger nytt liv åt huden och efterlämnar den med lyster och full av energi.
Peptider- minskar tecken på åldrande genom att ge en jämnare, stramare och fastare hud över tid.

Användning:
Används morgon eller kväll. Används efter ansiktsrengöring och gärna efter peeling. Detta gör att produkten verkar mer effektivt på huden. För optimal effekt, följ rekommenderad appliceringsmetod:
Steg 1: Fördela ett tunt lager på rengjord hud, undvik ögonområdet.
Steg 2: Låt masken verka på huden under 5–10 minuter.
Steg 3: Svep in magneten i ett rent papper och för den på högkant nära hudytan tills masken är helt avlägsnad. Ta bort eventuella rester på fingrarna med magneten.
Steg 4: Massera in de resterande essentiella oljorna och mineralerna i huden och applicera sedan din favoritfuktkräm från Dr. Brandt.

Artikelnummer: 53784

Upptäck mer som Do Not Age

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt