Lancôme
Energie De Vie Exfoliating Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter för minst 500 kr från Lancôme så får du en lyxig gåva, värde 431 kr. 

Passar ihop med
Beskrivning

Exfoliating Mask har en direkt djuprengörande effekt på huden samtidigt som den tillför mängder av fukt och ger en effektiv men mild exfoliering. Den djuprengörande effekten uppstår tack vare ett noggrant urval- och anpassat innehåll av granulärt citronskal, jojobapärlor och vegetabiliskt glycerol som tillsammans ger huden en grundlig men skonsam exfoliering, tillräckligt snäll för att passa även en mer känslig hud!

Masken används på rengjord hud och sköljs av med rikligt med vatten. Huden känns behagligt mjuk och frisk, med en ny fin utstrålning.

  • Exfolierande ansiktsmask

  • Passar alla hudtyper

  • Lystergivande

  • Närande & återfuktande

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product