Foreo
UFO Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 46 kr

183 kr 229 kr

Du sparar 46 kr

183 kr 229 kr

Variant : Matte Maniac
Beskrivning

Den här rengörande ansiktsmasken med kol avlägsnar överflödig olja och orenheter för en fräsch och ren hy. FOREO UFO Mask Matte Maniac kombinerar Cryo-terapi med blått LED-ljus i den 90 sekunder långa ansiktsbehandlingen och hjälper till att reducera synlighet av porer och imperfektioner för en långvarigt fräsch hy!

Berikad med kol

Formulan i Matte Maniac är en högkoncentrerad blandning av aktiva ingredienser. Masken är oljefri och innehåller den kraftfullt rengörande egenskapen hos kol. Kol går djupt ned i porerna och avlägsnar smuts, överflödig olja och andra orenheter samtidigt som det verkar detoxande på huden. Snölotus och trollhassel vårdar huden och reducerar synlighet av porer.

  • Drar ut orenheter

  • Reducerar synlighet av porer

  • Hjälper till att stödja hudens naturliga oljebalans

  • Förbereda - Värme förbereder huden för att ta emot alla fördelar hos blått LED-ljus (hjälper mot blemmor) samt maskens serum

  • Rengörande - T-sonic-pulseringar aktiveras för att förstärka penetrationen av den kol-berikade formulan medan blått LED-ljus jämnar ut och hjälper till att reducera imperfektioner

  • Rogivande - Cryo-terapi verkar avslappnande på huden och låser in det matterande serumet medan vårdande rött LED-ljus adderas till det blåa för att kombinera fördelarna av de båda våglängderna

Kan endast användas tillsammans med originalet FOREO UFO.

Innehåll: 6 sheet masks

Användning

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3:Njut! För din UFO varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

Ingredienser

Butylene Glycol,Sodium Polyacrylate,Chlorphenesin,Water,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,Panthenol,Allantoin,Fragrance,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Methylpropanediol,Charcoal Powder,HYDROXYACETOPHENONE,Saussurea Involucrata Extract,Chrysanthemum Morifolium Flower Extract

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som UFO Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.