Sisley
Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 229 kr

916 kr 1145 kr

Du sparar 229 kr

916 kr 1145 kr

Variant :
Beskrivning

Velvet Sleeping Mask med saffransblommor hjälper torr hud att ”återfå sin styrka” när du sover, då den optimerar hudens nattliga naturliga aktivitet. På natten, då huden är skyddad mot skador, ägnar den sig åt att återuppbyggas. Denna lugnande mask hjälper torr hud i dess nattliga reparationsarbete tack vare de mest effektiva ingredienserna. När du vaknar har huden ”återhämtat sig”, vitaliserats, och den är starkare och mer motståndskraftig. Den tillför näring på djupet och återfuktar tack vare en cocktail av kraftfulla växtbaserade aktiva ingredienser. Den ger omedelbart välbefinnande tack vare den mjuka konsistensen och en doft som omsluter huden i en bubbla av mjukhet. Extrakt av saffransblommor gör torr hud avslappnad och att den känns mjuk och smidig när du vaknar. Denna mask kan också användas som en SOS-mask för en quick-fix på 10 minuter! 

Användning

Vid användning som sovmask, applicera ett tunt skikt av masken i ansiktet och på halsen en till två gånger i veckan istället för din dagliga hudvårdsrutin, och låt verka över natten. Vid användning som SOS-mask, applicera ett tjockt skikt i ansiktet och på halsen. Låt verka i 10 minuter. Massera in överskottet.

Upptäck mer som Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.