-30%

rabatt

Kerstin Florian
Caviar Rose Damascena Mist

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 134 kr

313 kr 447 kr

313

Du sparar 134 kr

313 kr 447 kr

313
Variant :
Beskrivning

Naturligt blomvatten som omedelbart återfuktar och fräschar upp ansikte och kropp. Rent rosvatten från Rosa Damasecena omsluter sinnena, tonar och mjukgör huden.

Ros är den traditionella symbolen för kärlek och renhet, den återfuktar, mjukgör och hjälper till att förebygga förtidigt åldrande. Detta naturliga rosvatten skänker skönhet och fräschör samt lugnar och återfuktar huden. Tonar och förbereder huden för optimal absorption av fukt.

  • Passar alla hudtyper

  • Återställer och fräschar upp huden, balanserar och ger huden näring

  • Återfuktar, mjukgör och hjälper till att förebygga förtidigt åldrande

Innehåll: 100 ml

Användning

Spraya produkten direkt över rengjort ansikte och hals eller applicera med hjälp av två fuktade bommullspads. Avsluta med Caviar Age-Defense Serum och Caviar Age-Defense Crème. Använd när som helst under dagen för en uppfräschande upplevelse.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Rosa Damascena Flower Water,PHENOXYTETHANOL

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.