Pixi
Glow Tonic

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 36 kr

143 kr 179 kr

Du sparar 36 kr

143 kr 179 kr

Variant : 100 ml
Beskrivning

Pixi Glow Tonic är berikad med ginseng & fruktos och passar perfekt för normal till torr, trött och åldrande hud. Pixi Glow Tonic är ett härligt ansiktsvatten med en peelande effekt som ger huden en strålande glöd! Omtalad i mode- och skönhetsmagasin med positiva recensioner från både skönhetsprofiler och skönhetsredaktörer, är detta en produkt du inte får vara utan.

Detta ansiktsvatten tar bort döda hudceller för att framhäva en friskare glöd till huden. Det hjälper även till att vid regelbunden användning ge en mer tonad, fastare känsla till huden. Pixi Glow Tonic är en bästsäljare och en av de mest hyllade produkterna från märket. Den passar perfekt för dig som vill att din hy ska må så bra som möjligt!

Ett ansiktsvatten som verkligen passar in på Pixis - "Makeup to Wakeup", som innebär att produkterna ska framhäva din naturliga skönhet. Vi skulle vilja säga att denna produkt är ett måste för dig som testat och älskar produkterna från Pixi.

* Passar alla hudtyper, även känsliga.

* Nyckelingredienser är aloe vera och ginseng.

* Alkoholfri.

Upptäck mer som Glow Tonic

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.