Skindinavia
Post-Makeup Recovery Spray

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Post-Makeup Recovery Spray från Skindinavia är ett banbrytande, ultralätt spray som med hjälp av en högeffektiv och snabbabsorberad formula hjälper till att reducera talgproduktionen, förebygga finnar/blemmor efter att du avlägsnat din makeup, den skyddar även hudens lipider och förebygger uttorkning.

Post-Makeup Recovery Spray passar perfekt till dig som lätt får orenheter/problemhud/akne när du använder makeup, den har redan har kommit att bli en jättefavorit hos stora makeup-artister världen över då den hjälper till att hålla huden fräsch och ren mellan sminkningar.

Sprayen är berikad med en mängd vårdande näringsämnen varav zink är den viktigaste komponenten. Zink är känt för att ha en reducerande och förebyggande effekt på just finnar/blemmor och orenheter, det skyddar även hudens lipider och fibroblasterna (de celler som producerar hudens kollagen), samt reducerar talgproduktionen. Zinket kompletteras med pilbarksextrakt samt magnesium för en extra rengörande effekt.

  • Rengörande spray att använda mellan sminkningar

  • Förebygger orenheter & tilltäpptheter till följd av smink

  • Reducerar talgproduktionen

  • Parabenfri

  • Veganvänlig

  • Cruelty free

Innehåll: 118 ml

Användning

Spraya på rengjord hud inom 5 minuter efter rengöring när huden är som mest mottaglig. Kan användas separat eller i samband med din vanliga hudvårdsrutin.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.