Clarins
Face Treatment Oil Blue Orchid

5stars stars, based on 2 reviews
Ej i lager Fri frakt
445 kr 445
445 kr 445
Variant :
Beskrivning

En anti-aging olja för uttorkad hud med 100% rena växtextrakt, inga konserveringsmedel. Denna bästsäljande olja innehåller extrakt av Rosewood, patchouli och Blue Orchid för att tona, ge liv och återställa lyster för uttorkad hud. Hasselnötsolja hjälper till att förebygga förlusten av fukt och bildandet av fina linjer.

  • Passar för uttorkad hud.

  • 100% rena växtextrakt.

  • Återvitaliserande och stärkande.

  • Förebygger uttorkning, anti-åldrande.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera på kvällen efter noggrann rengöring, applicera en liten mängd på ansikte och hals som är fuktad med Toning Lotion. Undvik ögonkonturen och koncentrera appliceringen på pannan, t-zonen och hakan. Torka av eventuellt överskott med en ansiktsservett och använd lätta, tryckande rörelser.

Ingredienser

Linalool,Parfum,Coumarin,Limonene,Benzyl Benzoate,Geraniol,Eugenol,Corylus Avellana,Pogostemon Cablin,Aniba Roseodora,Dendrobium Phalaenopsis

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product