Övriga
Green Love Virgin Argan Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

En ekologisk, kallpressad/oraffinerad arganolja med rikt innehåll av E-vitamin och Omega 6 som skyddar, återfuktar och hjälper till att släta ut huden i ansiktet, utan starka dofter. Denna torrolja kladdar inte och kan med många fördelar användas till sköra naglar, torra nagelband, armbågar eller hälar. Du kan även använda några droppar av arganoljan i frissigt eller torrt hår, för att släta ut och lugna.

  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 30 ml

Användning

Kan användas över hela kroppen samt naglar och hår för att släta ut, skydda och återfukta.

Ingredienser

ECOCERT Certifierad Ekologisk Argan olja,kallpressad,oraffinerad (Argania Spinosa)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Green Love Virgin Argan Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.